In de outdoor markt van Nederland, bevinden The Outdoors, The Hike en The Bike zich in het hart van een niche doelgroep. Mede hierdoor lenen The Outdoors, The Hike en The Bike zich perfect als middel om te adverteren. Maar voor onze lezers moet betaalde content minstens zo interessant zijn, als onze redactionele stukken. Dit biedt niet alleen voor ons, maar ook zeker voor jou het beste rendement.

Native advertising en branded content

Op zoek naar een mogelijkheid om jouw merkverhaal te vertellen binnen de outdoor- en adventuremarkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In samenspraak vertellen we jouw verhaal, zoals die verteld moet worden. Maar dan in het jasje van onze titels. We zorgen er daarom voor dat het lekker wegleest, er prachtige beelden bij zitten en dat het design er strak uitziet. Zo vertellen we samen het verhaal en werken we aan meer brand awareness die perfect bij de doelgroep aansluit.

Adverteren en samenwerken

Wil je meer over The Outdoors, The Hike en The Bike weten? We vertellen hier alles over ons.

Voor samenwerkingen met ons, kun je het beste contact opnemen via kaz@theoutdoors.nl

Op onze platformen bieden we een matchende partij de mogelijkheid om te adverteren of samen te werken. Dit kan bijvoorbeeld met merken, bestemmingen of diensten zijn. We bieden uitgebreide mogelijkheden van advertorials, banners en social media exposure. Eveneens kunnen we de content ook verder verspreiden via MagMedia kanalen, zoals Manify.nl, Mellowed.nl en Ladify.nl.

Doel- en volggroep

Opgericht in 2016 en nu als een van de toonaangevende outdoor en avontuur inspiratiewebsites in Nederland en Vlaanderen. Voor vragen over ons bereik, overige facts en welke adverteermogelijkheden er zijn, kun je contact met ons opnemen.

Het profiel van onze lezers sluit naadloos aan bij onze schrijfstijl. Zo is 40% van de lezers in de millennial leeftijdscategorie tussen 25-34 jaar. 35-44 jaar en 45-54 jaar volgen beide op de voet met 20% per categorie. Ruim 90 procent van de lezers komt uit Nederland of België. Hiervan is 48% man en 52% vrouw.

Pakketjes

Pakketjes? Graag, want pakketjes vinden we leuk. Het opsturen van producten houdt niet automatisch in dat we er iets over plaatsen. Wil je zeker zijn van aandacht voor jouw product(en)? Neem dan zeker even contact op.

Address:

THE OUTDOORS / THE BIKE / THE HIKE
Burgemeester Loeffplein 70E
5211 RX  ‘s-Hertogenbosch
The Netherlands