Toen je theoutdoors.nl, thehike.nl of thebike.nl (of een andere website met push notificaties) voor de eerste keer bezocht, kreeg je een melding of je push notificaties van ons wilde ontvangen. Waarschijnlijk heb je bewust op ‘Ja’ of ‘Nee’ gedrukt, maar misschien was je te vluchtig en drukte je het snel weg met een simpele ja of nee. En nu wil je het aanpassen. Hopelijk naar ‘Ja’, maar we helpen je op weg!

Notificaties

Via onze platformen sturen we maximaal vijf tot zeven keer per week push notificaties van de mooiste artikelen. Nadat je akkoord bent gegaan met het aanmelden voor onze push notificaties, gaan deze in principe naar alle internet browsers en alle apparaten waar je bent ingelogd met jouw Google account. Natuurlijk kan je dit wijzigen naar wel of niet ontvangen.

Push Notificaties aanzetten

Google Chrome
Ontvang je geen push notificaties van ons, dan kan dat verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat je jouw browser incognito gebruikt of dat je niet ingelogd bent met jouw Google account. Uiteraard kan het ook zo zijn dat je hem hebt weg geklikt, of hebt gemist. Zo zet je de meldingen aan:

Klik naast de URL in jouw browser (bijvoorbeeld https://www.thehike.nl) op het slot icoontje. Klik vervolgens op Meldingen/Notificaties toestaan.

Safari
Maak je gebruik van een Mac en bijbehorende Safari? Ga dan naar ‘Safari’, ‘voorkeuren’, ‘websites’ en ‘meldingen’. Zoek hier op de website waarvan je de notificaties aan wilt zetten en maak van de selectie ‘weiger’ > ‘sta toe’. Je ontvangt onze meldingen vanaf dan.

Push Notificaties uitzetten

Google Chrome

Klik naast de URL in jouw browser (bijvoorbeeld https://www.thehike.nl) op het slot icoontje. Klik vervolgens op Meldingen/Notificaties blokkeren. Easy does it. Je ontvangt dan geen meldingen meer van ons.

Safari

Maak je gebruik van een Mac en bijbehorende Safari? Ga dan naar ‘Safari’, ‘voorkeuren’, ‘websites’ en ‘meldingen’. Zoek hier op de website waarvan je de notificaties uit wilt zetten en maak van de selectie ‘sta toe’ > ‘weiger’. Je ontvangt onze meldingen vanaf dan niet meer.

Het is misschien een beetje zoeken en misschien heb je je eraan geërgerd. Sorry daarvoor. Gelukkig is het op deze manier gefixt en ontvang je de push notificaties vanaf nu zoals je dat wenst. Lukt het je toch niet? Stuur ons dan even een mail en we helpen je op weg.

push-notificaties-mael-balland-1157008-unsplash