Hi there,

Wat leuk dat je de tijd neemt om wat meer over onze outdoortitels te weten te komen. Je kent ons misschien al van The Hike. The Hike is ooit ontstaan uit een persoonlijk enthousiasme voor hiken en alle aangrenzende onderwerpen. In dat enthousiasme is The Hike de afgelopen jaren veranderd van hike-platform naar dé plek voor allerlei outdoor-inspiratie. The Hike is dus eigenlijk uit zijn outdoor-jasje gegroeid. Daarom zijn we een nieuw avontuur aangegaan in de vorm van uitbreiding met twee mediatitels, genaamd The Outdoors en The Bike. The Outdoors als overkoepelende outdoor paraplu, met daaraan vast twee niche sites. Eentje specifiek gericht op hiken en eentje specifiek gericht op biken.

The Outdoors, The Hike en The Bike

Omdat wij alle outdoor-fanaten in Nederland en België zoveel mogelijk willen voorzien van de beste content, hebben we The Outdoors in het leven geroepen. Dat is vanaf nu hét platform voor alle outdoor-content. Waar The Hike is gebleven? Die is er gelukkig nog. Alleen heeft The Hike een iets andere rol. The Hike is teruggegaan naar waar het ooit begonnen is; content over hiken. En daar is een mooie spin-off bijgekomen, genaamd The Bike. Je kan het al raden, hier vind je alle content over biken. Drie sites dus, maar dan wel met de look and feel van één platform. Een platform dat sterk aan elkaar gelinkt is.

Missie en Visie

Het is onze missie om van outdoor een duurzame lifestyle te maken voor iedere jongvolwassene (25-45 jaar) in Nederland en België. Waarom? Omdat we geloven dat een duurzame outdoor lifestyle bijdraagt aan een gezondere en gelukkigere wereld. Of je nou gaat wandelen, fietsen, rennen, skiën, raften of klimmen. Ver weg of dichtbij, dat maakt niet uit. De buitenlucht brengt het hoofd tot rust, het actief bezig zijn geeft energie en hoe groter de uitdagingen onderweg, hoe groter de voldoening achteraf. Daarom gebruiken we alle drie de platformen om outdoor enthousiastelingen samen te brengen, inspiratie op te laten doen, belevingen te delen en de wereld op een actieve te laten ontdekken.

Sluit je aan

Onze platformen zijn niet alleen bedoeld voor onze verhalen, maar ook voor die van jou! Laten we samen op avontuur gaan. Een community beginnen van like minded outdoor-enthousiastelingen. Deel je mee via #TheOutdoors?! Je mag natuurlijk ook contact opnemen. Dan laten we samen aan iedereen zien hoe mooi en waardevol de wereld is.

Tot snel!

Team The Outdoors, The Hike en The Bike