Over ons

Hi there,

Wat leuk dat je de tijd neemt om wat meer over ons en onze outdoortitels te weten te komen. The Outdoors, The Hike en The Bike zijn Nederlandse online outdoor- & avonturenmagazines. Het is allemaal begonnen met The Hike, eind 2016. Die website is toen ontstaan uit een persoonlijk enthousiasme voor hiken en alle aangrenzende onderwerpen. In 2022 bleek dat platform zó gegroeid dat we een nieuw avontuur zijn aangegaan in de vorm van nieuwe mediatitels. Het zijn nu drie websites, maar met de look en feel van één. Je kunt er gemakkelijk tussen wisselen, omdat ze allemaal met elkaar verbonden zijn. Inmiddels zijn wij een van de grootste platforms in de outdoor niche en daar zijn we trots op. Maar we doen het niet alleen voor cijfers. We hebben ook een missie.

The Outdoors, The Hike en The Bike

Onderwerpen op The Outdoors zijn bijvoorbeeld wintersport, watersport, klimmen, (trail)running, kamperen, roadtrips en (duurzaam) reizen.

Op The Hike verzamelen we informatie en inspiratie over hiken, wandelen,
huttentochten, thru-hiking, expedities, wandelgear en -reviews.

The Bike is een online fietsmagazine waar je terecht kunt voor allerlei content omtrent bikepacking, mountainbiken, racefietsen, (e-)biking, gravelbiken, fietsroutes en fietsgear en -reviews.

Missie

Het is onze missie om van outdoor een duurzame lifestyle te maken voor iedere jongvolwassene (25-45 jaar) in Nederland en België. Waarom? Omdat we geloven dat een duurzame outdoor lifestyle bijdraagt aan een gezondere en gelukkigere wereld. Of je nou gaat wandelen, fietsen, rennen, skiën, raften of klimmen. Ver weg of dichtbij, dat maakt niet uit. De buitenlucht brengt het hoofd tot rust, het actief bezig zijn geeft energie en hoe groter de uitdagingen onderweg, hoe groter de voldoening achteraf. Ons doel is om outdoor enthousiastelingen samen te brengen, inspiratie op te laten doen, ervaringen te laten delen en de wereld op een actieve te laten ontdekken.

Sluit je aan

Onze platformen zijn niet alleen bedoeld voor onze verhalen, maar ook voor die van jou, jouw bestemming of jouw merk. Laten we samen op avontuur gaan. Een community beginnen van like minded outdoor-enthousiastelingen. Deel je mee via #TheOutdoors?! Je mag natuurlijk ook contact opnemen. Dan laten we samen aan iedereen zien hoe mooi en waardevol de wereld is.

Wil je graag adverteren of op een andere manier samenwerken? Kijk dan vooral even op deze pagina.

Het team

Samen met Mechteld de oprichter van The Outdoors, The Hike en The Bike. Outdoorliefhebber die het buitenleven graag met lifestyle combineert, want naast functionaliteit wil het oog ook wat. Geen top te hoog en geen dal te diep. Beklimt de Elbroes, daalt de Grand Canyon af, snowboard menig pistes, is helemaal op zijn plek in een berghut en mountainbiket het liefst downhill. Wil graag nog naar Alaska, Groenland, Yellowstone, Patagonië en een andere Seven Summit met Mechteld beklimmen.

Medeoprichter van The Outdoors, The Hike en The Bike. Gaat graag voor de top. Zowel van bergen als in het dagelijks leven. Wordt gelukkig van de zon, avontuur in de natuur, urban hikes in mooie steden, paradijselijke vakanties, een Vieux-cola bij de open haard, skiën over poederverse sneeuw en nog veel meer. Heeft bovenaan haar travel wishlist staan: Alaska, Patagonië, Oman, Hawaii, meer van Amerika zien en reizen via de Transiberië express.

Content Specialist bij The Hike & The Outdoors. Enthousiaste creatieveling met een grote liefde voor alles wat met buiten te maken heeft. Wordt blij van de zon, trails in de bergen en wildkamperen met de mooiste uitzichten. Liep in 2022 de GR11 en wilt ooit nog de PCT lopen. Houd teveel koffiepauzes en lunchstops op trail. Momenteel op de reis bucketlist: Ijsland, Noord-Amerika, de Dolomieten en nog eens terug naar Schotland.