Thule Arcos bagagebox, jouw beste vriend op je autovakantie

door

Kleine kofferbak, en moeite om al jouw outdoor gear in de auto te krijgen op vakantie? Thule heeft nu een toffe oplossing bedacht. De Thule Arcos bagagebox, die achter de auto hangt. Ideaal wanneer je geen dakdrager hebt of deze al bezet is met jouw racefiets of mountainbike. Met de Thule Arcos bagagebox neem je zonder problemen al jouw spullen mee op reis, en steel jij zeker de show op de snelweg.

Dakkoffer of bagagebox, wat kies jij?

Geen dakdrager maar heb je wel een trekhaak, dan is deze oplossing van Thule ideaal. De box klik je namelijk op de trekhaak van je auto. Het grote verschil met een dakkoffer is hierbij ook nog dat je onderweg gemakkelijk bij je spullen kunt, hij hangt namelijk op kniehoogte. Vooral met een hoge auto of zware spullen is dit toch een stuk makkelijker in- en uitpakken. Ook voor de avonturiers die graag hun mountainbike, wielrenfiets of kayak op het dak monteren is deze Thule Arcos bagagebox erg handig. Zo kun je al je outdoorgear wel kwijt zonder dat je je fiets of kayak thuis moet laten.

Thule Arcos bagagebox
Foto credit: Thule

Duurzaam op pad door het aerodynamische design

Heb je een elektrische auto gescoord en wil je op reis? Dan zou het zomaar kunnen dat je geen dakdrager hebt of een kleine achterbak voor je bagage. Vooral met outdoorgear of kampeerspullen neem je al snel behoorlijk wat spullen mee, en is extra opslagruimte altijd welkom. Met deze bagagebox van Thule is dit probleem opgelost en tover je je auto om naar een voertuig met meer laadruimte. Door het lage model vangt deze bagagebox geen wind, wat ook nog top is voor je brandstofverbruik.

Kamperen met een daktent
Foto credit: Thule

Hoe gebruik je de Thule Arcos bagagebox?

De Thule Arcos is te verkrijgen in twee maten, maat M en maat L. De middelmaat bevat 300 liter en de maat L 400 liter. Even voor jouw beeld, zelfs in maat M past gewoon een kinderwagen. Super veel ruimte voor al jouw spullen dus en ook ideaal voor de avonturiers met kids op de achterbank. De bagagebox klikt op de trekhaak van je auto, wat betekent dat de kofferbak nog wel gewoon gebruikt kan worden. Wanneer de box eenmaal op de trekhaak is gemonteerd kun je je spullen inladen en gelijk op pad.

Thule Arcos bagagebox
Foto credit: Thule

Wat ons betreft dus een waardige uitbreiding van jouw adventure paklijst. Ideaal voor je volgende wielren-, kayak- of surfvakantie of een vakantie met een kleine auto.

De Thule Arcos is momenteel te koop voor € 1.349,95 (M) en € 1.399,95 (L). Ga voor meer informatie over Thule Arcos producten naar: www.thule.com

AccessoiresTheOutdoors.nlThule

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel