Happy Old&New Year

door

Het is de laatste dag van 2017. En wat doe je dan? Juist! Dan ga je terugblikken en vooruit kijken.

2017 was een TOP jaar

Letterlijk en figuurlijk. De eerste helft van het jaar stond in het teken van de Kilimanjaro. Trainen, trainen en nog eens trainen. Dat bestond enerzijds uit mentaal trainen. Denk daarbij aan koude training. Dat begon met steeds een beetje kouder afdouchen en eindigde in een ijsbad. Anderzijds werden er vele kilometers afgelegd. Van hiken tot sneeuwschoenwandelen en beenspieroefeningen. Alles werd uit de kast gehaald. Van Esbeek tot het Rijk van Nijmegen en van alles er tussenin. Maar ook buiten Nederland werd getraind. Van verborgen pareltjes in de Belgische Ardennen tot aan cultuur snuiven in een wereldstad als Parijs.

En er was meer…

De Kilimanjaro was een belangrijke mijlpaal in 2017, maar daarnaast waren er nog meer hoogtepunten. Zo deden we fantastische huttentochten in Oostenrijk, genoten we van de ruwe natuur in Noorwegen, de hitte van de woestijn in Namibië en van geweldige uitzichten in Kaapstad.

Naast deze prachtige hoogtepunten, kenden we met The Hike ook wat mindere momenten. Misschien heb je wel gemerkt dat het een tijdje wat stiller was. Dat was een tijd van bezinning. Een tijd om afstand te nemen en de boel opnieuw te bekijken. Gelukkig heeft die periode ons gebracht waar we nu staan. En dat is op een berg van ideeën en enthousiasme. En vooral veel zin om te gaan knallen!

Op naar 2018!

Nog maar een paar uur en dan staat 2018 toch echt voor de deur. Traditioneel gezien het moment om plannen te maken en doelen te stellen voor het nieuwe jaar. Ofwel, het bepalen van de goede voornemens. Ons goede voornemen is om The Hike uit te breiden met meer artikelen, meer schrijvers en meer inspiratie voor jou. Heb je ideeën, foto’s, verhalen of een andere bijdrage voor The Hike? Laat het ons weten!

P.s. Wil jij ook aan de slag met jouw eigen goede voornemens? Vandaag een jaar geleden schreef ik een artikel over hoe je goede voornemens opstelt. Dat is niet heel lastig hoor. Lees het artikel nog eens terug en ga aan de slag. Succes en veel plezier!

*Happy new hiking year!*

Verwijderen

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.