Credits Daan Weijers

3x een top tent

door

Het outdoor seizoen is overduidelijk geopend. Zomerse temperaturen verblijden ons al een paar weken. Ook de zomervakantie komt voor veel mensen steeds dichterbij. Van luxe hotel tot wildkamperen. Alles is mogelijk. Hoe dan ook, het is nu de tijd om voorbereidingen te gaan treffen. Uiteraard helpen wij je daar een handje bij. Ben je op zoek naar een nieuwe tent. Dan is een van deze toppers wellicht iets voor jou.

Fresh&Black 2 Second pop up

Wist je dat Decathlon een fantastische uitvinding heeft gedaan op het gebied van tenten?! Decathlon verkoopt sinds een tijdje namelijk Fresh & Black tenten. Ze zijn wit van buiten, zwart van binnen. Ideaal. De witte buitenkant werkt reflecterend en isolerend, waardoor het binnen lekker koel blijft. Decathlon claimt dat zelfs tot 17 graden koeler kan blijven dan in normale tenten. Ander voordeel is de zwarte binnenkant. Daardoor blijft je tent lekker donker, waardoor je niet meer door de opkomende zon wordt gewerkt. Bonus: ze hebben deze technologie toegepast op de bekende ‘2 Seconds’ tenten. Gewoon even uitgooien en klaar is Kees. Wij zijn verkocht!

Opblaasbare gezinstent Fresh&Black

2 Seconds tenten van Decathlon zijn top. Maar soms wel wat lastig in te pakken. Geen zin in dat gedoe? Decathlon heeft ook een black and white variant die opblaasbaar is. Zeg maar dag tegen gedoe met stokken. Deze vier persoons Quechua tent van Decathlon is eenvoudig en snel op te zetten door de opblaasbare all-in-one structuur. De tent heeft 2 slaapcompartimenten en een gezamenlijke leefruimte. Je hoeft niet bang te zijn dat de tent niet stevig genoeg is. De tent is namelijk in een windtunnel getest op windsnelheden tot 60 km/u (7 Bft). Ook de waterdichtheid is uitgebreid onder de loep genomen. De tent is namelijk getest onder een douche die je kunt vergelijken met een tropische regenbui (200 mm water/u/m²).

Opblaasbare tent XXL

Last but not least hebben we nog een opblaastent voor je. Deze XXL topper is volledig doorzichtig. Ideaal als je samen met je lover wilt genieten van een romantische nacht onder de sterrenhemel. Het enige dat je nodig hebt, is een prachtige omgeving. Plus, een goedgevulde portemonnee. Deze topper kost maar liefst 1950 euro. Ook een stopcontact kan handig zijn. Je hebt namelijk een luchtblazer nodig (680 watt) om de tent op de blazen. Maar hee, dan kun je wel echt op een unieke manier kamperen.

AccessoiresKamperenKeuzehulpenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.