Met Airbnb Adventures was het avontuur nog nooit zo dichtbij

door

We hebben iets heel tofs gevonden. Bij Airbnb kunnen ze niet alleen huizen verhuren, ze kunnen ook reizen organiseren. En wat voor reizen! Georganiseerde reizen op hele bijzondere plekken waarbij jij maar één ding hoeft te doen: op komen dagen. Maak kennis met Airbnb Adventures.

Airbnb Adventures

Dit toffe project van Airbnb biedt jou de kans om de gebaande paden te verlaten en op unieke avonturen te gaan. Het zijn kleine groepsreizen waarbij jij zelf kiest hoe lang je op pad gaat. Ga je twee dagen? Of ga je een flink stuk langer? Op deze laatste optie zullen we later terug komen.

Omdat er natuurlijk voor ieder wat wils moet zijn en niet iedereen een bungee jumper is, worden er verschillende soorten avonturen aangeboden. Of je nou net begint met het verkennen van deze globe of eigenlijk bijna overal al wel bent geweest, Airbnb zorgt voor een onvergetelijke reis.

Natuurlijk moeten ze bij Airbnb wel een klein beetje weten waar jouw interesses liggen. Wil je graag iets doen met boten? Of wil je op een culinaire trip? Alles wordt helemaal afgestemd op wat jij tof vindt. Zo kan jij jouw ultieme reis samenstellen in een paar klikken.

De reizen worden zorgvuldig georganiseerd door lokale gidsen die jou alles kunnen vertellen over de streek die zij thuis mogen noemen. Zo wordt er gezorgd dat jij het maximale uit jouw reis haalt.

Foto: Greta Arday

Op wereldreis

Om de lancering van Airbnb Adventures te vieren krijgt een select groepje de mogelijkheid om mee op wereldreis te gaan. Deze toffe reis is natuurlijk geïnspireerd op het boek ‘De wereld rond in 80 dagen’ dat Jules Verne zo’n 150 jaar geleden heeft geschreven. Je gaat op reis over zes continenten, zestien landen en vijf zeeën met een breed scala aan vervoersmiddelen. Uiteraard ook met een luchtballon!

Is een wereldreis niet echt jouw ding? Je kan ook lokaal een paar dagen weg! Wat dacht je van de waddenzee verkennen op een catamaran? Of op zoek naar leeuwen met de Samburu Warriors? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Foto: Kenny Luo

AccommodatiesTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.