ANWB-stelletjes outfit 2.0 alert

door

We kennen ze allemaal wel; van die stelletjes die op hun elektrische fiets voorbij zoeven in dezelfde outfit, die ook nog eens dezelfde kleur heeft. Het zijn de zogenaamde ANWB-stelletjes. Deze ietwat spottende naam krijgt vanaf komende week een hele andere lading. Vanaf dan kun je namelijk jouw enige echte ANWB stelletjes outfit scoren. Maar dan dus de dikke 2.0 versie. Een heuse limited edition, in het leven geroepen door ANWB themselves. Wij halen onze tent en slaapzak alvast van zolder. Zijn we maandag he-le-maal ready voor een knallende zomer.

De camping outfit compleet

Vorig jaar deed ANWB al een duit in het zakje met de ANWB campingslippers en -sokken. Dit jaar kun je die camping outfit dus compleet maken met een iconisch campingpak. Iconisch is ie zeker, want die knalgele kleur is moeilijk te vergeten. Helemaal leuk is dat je dus samen met je campingbuddy een ANWB-stelletje kunt vormen, doordat voor- en achterkant in elkaar overlopen. En weet je wat ook top is?! Het pak bestaat voor 70% uit biologisch katoen en voor 30% uit gerecycled polyester van PET-flessen. Daar worden wij dus nog een beetje extra blij van. Last but not least is deze outfit naast super comfi ook nog eens lekker functioneel. Zo kun je prima je afwasborstel, theedoek of thermosfles meenemen in de grote zakken.

Need we say more?!

Ik denk het niet. Het campingpak is te verkrijgen vanaf maandag 7 juni. Je scoort hem in de ANWB webwinkel. Maar wees er snel bij, want op=op.

Anwb stelletjes

KamperenKledingTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.