Photo by Fred Kearney on Unsplash

De 6 avontuurlijkste podcasts | The Outdoors Indoors #11

door
Heel graag meer outdoor kennis en inspiratie willen opdoen, maar niet zo goed weten hoe en waar? Wij zetten de beste boeken, films, series, podcasts en Clubhouse clubs voor je op een rij. Kijk welke boeken jij het beste kan kopen voor de mooiste reizen, welke films je wil zien om het avontuur-gevoel in huis te halen en welke inspirerende podcasts favoriet zijn om te luisteren. Bekijk de voorgaande edities hier.

De 6 podcasts over avontuur

Hoe fijn is het om op dit moment veilig thuis te luisteren naar andermans avonturen? Je moet ze alleen wel even zien te vinden. Daarom hebben wij voor jou de meest avontuurlijke podcasts op een rijtje gezet. Let op, deze zijn wel allemaal in het Engels. Maar laat je dat niet weerhouden om te beginnen met luisteren.

The Dirtbag Diaries

De all-inclusive onder de avontuurlijke podcasts. Van backpacken tot roadtrips, van raften tot skiën. Het gaat er allemaal over. Als sinds 2007 verzamelen de makers allerlei verhalen over atleten, wereldzwervers en dromers. Allemaal unieke en bijzondere verhalen, die letterlijk het randje opzoeken.

Te luisteren op: Spotify, Apple Podcast, Stitcher en hier.

Podcast avontuur auto roadtrip
Photo by Holly Mandarich on Unsplash

World Wanderers

Ga mee op de avontuurlijke reis van Ryan Ferguson en Amanda Kingsmith. Op hun 20ste hadden ze genoeg van het keurige leventje dat ze leidden. Ze besloten de wijde wereld in te trekken en begonnen de podcast. Ze nemen je mee naar de plekken waar ze zijn geweest en wat ze hebben beleefd. Niet alleen heel leuk om naar te luisteren. Ook nog eens goed voor je bucketlist.

Te luisteren op: Spotify, Apple Podcast, Stitcher en hier.

Sounds of the trial

Hikers opgelet, dit is er één voor jullie. Deze podcast gaat over de hoogte- en dieptepunten van het leven als een hiker. Wandel mee over de meest beroemde en gaafste tracks, zoals de Appalachian Trail en de Pacific Crest Trail.

Te luisteren op: Stitcher, iTunes en hier.

Avontuurlijke podcasts hikes
Photo by Tyler Nix on Unsplash

The Trip

Als we het over avontuur hebben, dan kan deze podcast zeker niet ontbreken. Nathan Thornburght neemt je mee over de hele wereld. Hij bezoekt de meest bijzondere plekken en doet de gekste dingen. Denk aan botten opgraven in Madagascar of de KFC kippen opzoeken in Pakistan.

Te luisteren op: Spotify, Apple Podcast, Stitcher en hier.

Outside

Een podcast die jou mee naar buiten neemt. Een nieuw avontuur opzoeken. Van het overleven in een extreme omgeving tot wetenschap. Voor de nodige inspiratie is dit de juiste podcast voor jou.

Te luisteren op: Spotify, Apple Podcast, Stitcher en hier.

Enormocast

Deze is er een voor de liefhebbers van klimmen. Presentator Chris Kalous praat met verschillende grote namen uit de klimwereld. Je komt alles te weten over het leventje achter de persoon die er praat. Letterlijk alles.

Te luisteren op: Spotify, Apple Podcast, Stitcher en hier.

Avontuurlijke podcast klimmen
Photo by Hu Chen on Unsplash
EntertainmentTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.