Bever Buitenvriend is een echt buitenkansje

door

Ben jij een echt buitenmens en breng jij jouw dagen vaker buiten door dan binnen, dan is Buitenvriend van Bever echt iets voor jou. Onze vrienden van Bever bieden namelijk in Buitenvriend een unieke service voor outdoor liefhebbers. Zodra je Buitenvriend wordt profiteer je onder andere van exclusieve inspiratie, events, aanbiedingen en service. Zo kan je dus met de mooiste en beste outdoorgear lopen mét veel voordeel.

Bever Buitenvriend

Als Bever Buitenvriend krijg je dus de allerbeste aanbiedingen en services. En dat allemaal helemaal gratis en met maar enkele klikken werk. Dat klikken kan je overigens ook buiten op jouw smartphone doen. Vervolgens ben je Buitenvriend en profiteer je meteen van de vele extra’s. Genieten van exclusieve aanbiedingen, eerder toegang tot acties, een cadeautje voor je verjaardag, diverse services en nog veel meer.

Services

Dankzij de buitengewone service voor Buitenvrienden geniet je standaard van 10% korting op reparatieservices. Na aankoop krijg je gratis onderhoud op diverse producten en krijg je een gratis APK op jouw buitengear. Daarnaast hoef je je geen zorgen meer te maken over bonnetjes, die staan natuurlijk digitaal in jouw account. Binnen 14 dagen ruilen is natuurlijk niet meer van deze tijd, dus krijg je als vriend een ruiltermijn van 365 dagen.

Personal shopper

Zoek je de perfecte gear of heb je de mooiste reisplannen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Plan dan een afspraak met de experts van Bever. Ze maken extra tijd voor je in de winkel om jouw perfecte match en gear samen te stellen. Geen berg is te hoog, geen bui te nat, geen temperatuur te warm of koud voor ze, want voor elke omstandigheid heeft de buitenexpert de juiste gear. Maak dus snel een persoonlijke winkelafspraak.

Buitengewoon

Uiteraard is er nog meer. Als Buitenvriend krijg je buitengewone inspiratie in je mailbox, de winkel of in de nieuwste buitentijd. Daarnaast ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste acties en events. Óók van de partners van Bever.

Bever Buitenvriend Jaap Stahlie Photography final low res Bever herfst 2019_M6A3570-final

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bever.

TheOutdoors.nlWinkels

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.