Creëer sfeer met de BioLite BaseLantern XL

door


Misschien ken je het probleem wel. Je bent onderweg, aan het kamperen of in een berghut, maar de batterijen van jouw apparaten zijn zo goed als leeg en je mist een powerbank, goede zaklamp of verlichting. Gelukkig biedt BioLite voortaan de oplossing: de BaseLantern XL.

BaseLantern XL alles-in-een oplossing

De BaseLantern XL ontzorgt jou bijna volledig op een outdoor trip. Zo kan je jouw telefoon 6x opladen met de BaseLantern XL en kan je alles perfect verlichten. En niet zomaar verlichten, maar in alle denkbare kleuren en sterkte. Zin in warm licht? Dan pas je het eenvoudig aan in de app. En heb je niet voldoende licht, dan kan je extra ‘pendeltjes’ kopen zodat je een soort van ‘licht-netwerk’ aan kan leggen. Ideaal als je met meerdere mensen een basecamp opzet.

BaseLantern XL 4

Een beter milieu

Los van het feit dat de BaseLantern XL een duurzame oplossing brengt voor verschillende oplossingen, scheelt het je ook opbergruimte. Je hebt nu nog maar één apparaat nodig. Mocht je er één kopen, dan wordt een deel van de opbrengst ook geïnvesteerd in ontwikkelingslanden. Het brengt jou dus iets, maar ergens ter wereld doe je ook nog iets goeds!

Alle gemakken

Uiteraard zitten er nog meer features op de BaseLantern XL. Zo kan het licht gepulseerd worden in bijvoorbeeld noodsituaties. Hoef jij niet meer de SOS lichtsignalen uit je hoofd te leren. Gaat de verlichting automatisch uit als je te ver weg bent, of aan als je in de buurt komt. En je kan hem ook als ‘wake-up’ light gebruiken.

BaseLantern XL

Dit wil je hebben

Net zo overtuigd als dat wij zijn? Voor €139,95 is de BaseLantern XL de jouwe! Licht uitbreidingssetjes zijn verkrijgbaar vanaf €29,95. Ga je een lange tocht maken, zonder dat je stroom tegen komt? Dan brengt de uitbreiding met een zonnepaneel de oplossing. Kan je jouw BaseLantern XL gewoon opladen met de zon! Kopen doe je via de shop van BioLite.

BaseLantern XL 3

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.