CASIO presenteert het nieuwe PRO TREK Smart sporthorloge

door

CASIO breidt zijn assortiment uit met dit PRO TREK Smart horloge voor outdoorliefhebbers. Dit horloge is tot 50 meter diepte waterbestendig en de constructie voldoet zelfs aan de eisen van het Amerikaanse leger. Deze toughnut is hierdoor erg geschikt voor bergbeklimmen, outdoor-trekking en zelfs duiken. Tijdens jouw outdooractiviteiten kun je jouw hartslag en calorieconsumptie monitoren met het horloge. Zo heb je een hartslagmeter om je pols en kun je jouw tempo perfect aanpassen tijdens het hardlopen, trailrunnen of fietsen.

CASIO PRO TREK smart: Sporthorloge voor iedere outdoorliefhebber

Weg van de bekende paden

De WSD-F21HR is voorzien van een super gave functie! Met dit horloge ben je naast dat je continu op de hoogte van jouw fysieke conditie. Ook nog in staat om onbekende routes te pakken. Het horloge beschikt namelijk over offline kaarten! Hoe gaat is dat?! Met de Activity-app van het slimme horloge wordt constant jouw live-data getoond. Bovendien kun je personaliseren wat wordt weergegeven op de smartwatch. Je hebt de mogelijkheid om vier verschillende interfaces in te stellen naar jouw voorkeuren. Zo heb je altijd de meest relevante informatie binnen handbereik!

De eerste hartslagmonitor in een PRO TREK Smart-model

De PRO TREK Smart bevat de nieuwste hartslag-wijzerplaat. Dit model is uitgerust met een optische sensor die de hartslag meet door middel van een knipperde led-licht. Zodra er door het horloge beweging wordt gedetecteerd schakelt het over naar de hartslag interface. Door je doelen in het horloge in te stellen kun je jouw voortgang beter tracken!

Digitale assistenten

Natuurlijk is dit slimme horloge geschikt voor allerlei digitale assistenten. Denk daarbij aan BIKEMAP, STRAVA en andere outdoor apps die compatible zijn met Wear Os van Google. Het horloge is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €499,-

 

 

 

 

AccessoiresMerkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.