Kamperen met het hele gezin in de Coleman 4 of 6 persoons tent

door


Buiten in de natuur zijn is momenteel één van de weinige gezonde en toegestane uitjes. Vinden wij helemaal niet erg natuurlijk, want dat is toch de plek waar wij het liefste zijn. En als we daar dan ook nog eens kunnen overnachten, dan zijn wij helemaal happy. Guess what? Het kan allemaal! Het enige dat je hoeft te doen, is naar buiten gaan, een Coleman 4 persoons tent en de benodigde andere kampeerspullen mee te nemen. Oja, en een locatie zoeken waar je mag overnachten natuurlijk.

Coleman 4 persoons tent

Coleman 4 persoons tent

Ga je met z’n tweetjes kamperen, dan heb je vaak genoeg aan een 2 of 3 persoons tent. Ga je met het hele gezin, dan kom je al snel uit bij een iets grotere tent. Bijvoorbeeld bij de Castle Pines tent. Dat is een nieuwe 4 of 6 persoons tent van Coleman, die in het voorjaar op de markt komt. Coleman is expert op het gebied van tenten, waardoor je zeker weet dat je spullen van degelijke kwaliteit zijn. Extra fijn aan de tenten is dat ze beschikken over de speciale BlackOut® technologie.

Een goede nachtrust is key

De natuur heeft sowieso al een rustgevend effect en slapen in de frisse buitenlucht is lekker gezond. Veel mensen slapen tijdens het kamperen extra goed. Dat komt door de stilte in combinatie met de ontspannen geluiden uit de natuur, zoals fluitende vogels of een kabbelend beekje. Om de nachtrust nog verder te bevorderen is zowel de 4 als de 6 persoons tent van Coleman uitgerust met BlackOut Bedroom® technologie. Dit betekent dat je slaapcabine volledig is verduisterd. De speciale stof blokkeert 99% van het daglicht, waardoor de tent zelfs overdag lekker donker is van binnen én warme lucht beter buiten blijft, zodat het ‘binnen’ koeler is dan buiten.

De Castle Pines tent in drie formaten

De Coleman Castle Pines tent is vanaf het voorjaar van 2021 verkrijgbaar in drie formaten. De kleinste is de Castle Pines 4 (14.1 m2). Daarna komt de 4L (18.8 m2). De grootste variant is de 6L (25.6 m2), waar je prima met zes personen in kunt slapen. De tent is uitgerust met een scheidingswand die je kunt open ritsen, zodat je de twee cabines kunt combineren tot één ruimte. Zowel het 4L als het 6L model heeft ook nog een extra grote voortent, waardoor je lekker droog voor je tent kunt zitten. Wees niet bang voor gedoe met tentstokken. Die zijn namelijk licht, maar toch ook sterk, doordat ze zijn gemaakt van glasvezel. Zo ben jij helemaal klaar voor een succesvolle kampeertrip!

GearKamperenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.