De Crosscall Action-X3 is dé outdoor smartphone van dit moment

door

Ben jij een outdoorgek, of doe je vaak dingen waarbij jouw telefoon wel tegen een stootje moet kunnen? Dan is de Crosscall Action-X3 waarschijnlijk de telefoon voor jou. Zeg gedag tegen telefoonhoesjes die eigenlijk toch niet werken en maak kennis met een telefoon die wel tegen een stootje kan.

Crosscall-ActionX3-4

Crosscall Action-X3

Bij de naam Crosscall, Action-X3 en Crosscall Action-X3 gaat er waarschijnlijk geen belletje rinkelen. Enerzijds is dat vreemd, want het Franse merk is toch al een geruime tijd verkrijgbaar. Anderzijds is het niet echt gek als je er nog niet van hebt gehoord, want het is niet het telefoonmerk dat de iPhones, Samsungs en als het andere van de markt gaat concurreren. De Crosscall Action-X3 is namelijk gemaakt voor de echte outdoorgek, sporters en buitenmensen. En dan hebben we het over een telefoon die bestendig is tegen vrijwel alle weer- en omgevingsomstandigheden. Water, zand, stenen, goede stootjes en valpartijen zijn voor de Crosscall Action-X3 geen enkel probleem. Extreem handig dus voor de fervente hiker, zwemmer, ATB’er, bergklimmer en noem het maar op. Extra fijn is het vanafprijsje: €349,-.

Gemaakt voor de sporter

Nederland telt natuurlijk ontzettend veel sporters. Van het gangbare hardlopen, tot het ijsklimmen, sneeuwschoenwandelen en hiken. Dat zijn allemaal potentiële kopers die waarschijnlijk wel eens hun hart hebben vastgehouden toen de telefoon net uit de broekzak viel. Toegegeven, het moment dat je je telefoon voelt en ziet vallen, is altijd een bijzonder naar moment. De Crosscall Action-X3 biedt daarin dé oplossing. Een telefoon die draait op Android, goede features heeft en dus ook tegen een stootje kan.

De specs

Crosscall heeft met dit model niet ingezet op de allerbeste specs die de highend concurrenten wel in de smartphone uitrusten. Het draait bij de Crosscall Action-X3 vooral om de toepasbaarheid en alle extra features zijn daarbij meegenomen. Je hoeft dus niet te rekenen op retina HD schermen, de beste camera en snelste telefoon die er nu verkrijgbaar is. Waar wel extra op is ingezet is het water- en stofdicht maken, stootvastheid en dat de accu lekker lang mee gaat. Desalniettemin heeft de Action-X3 een 5-inch HD scherm, 12 megapixel camera, 5 megapixel selfiecamera, ruimte voor een duo-sim, mogelijk tot uitbreiding van het geheugen door middel van een SD-kaart en maakt natuurlijk gebruik van het 4G netwerk. En dat allemaal op Android, waardoor de Android-gebruikers maar één telefoon hoeven te hebben.

Powerphone

Dat de Crosscall Action-X3 een powerphone is, dat blijkt wel. De telefoon denkt zelfs aan de zeesporters, zoals kiters. De telefoon kan namelijk ook tegen zand en zout zeewater. Daarnaast zet Crosscall ook voornamelijk is op de accu, namelijk een 3500mAh. Ter vergelijking, de iPhone X biedt ongeveer 2700 mAh. Door de 3500 mAh moet de Action-X3 minimaal twee dagen mee gaan op één acculading. Mocht de telefoon toch bijna leeg zijn, dan kan je de Action-X3 door middel van QuickCharge binnen een uur naar 80% worden opgeladen. Kan je er toch weer 1,5 dag mee vooruit! Nog niet voldoende? Dan heeft Crosscall er een gratis powerbank accessoire van 5000 mAh bijgeleverd, die je aan de Action-X3 kan klikken door middel van een magnetische bevestiging. Ze hebben er dus goed over nagedacht.

Ik wil hem!

Ben jij helemaal om en wil je de Crosscall Action-X3? Dat snappen we maar al te graag. En daarom geven we één Action-X3 weg via onze Facebookpagina! Kijk snel en maak kans. Helaas niet in de prijzen gevallen, of wil je hem gewoon kopen? Dat kan hier.

Crosscall-Action-X3-1

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Crosscall.

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.