De National Geographic kleding is een hele dikke outdoorcollectie

door

National Geographic verrast dit keer niet op tv of online, maar met een eigen kledinglijn. De National Geographic kleding past bij het leven in de stad én outdoor. Het is een collectie voor heren met herenjacks, t-shirts, hoodies en parka’s. Deze National Geograpic kleding maakt van ieder moment een unieke outdoor ervaring.

Design van de National Geographic kleding

Het tijdloze design van de National Geographic kledinglijn past precies bij het straatbeeld in de grote steden. Deze streetwear collectie, die van hoog niveaus is, is een combinatie van design en functionaliteit. De kleding heeft ook de kenmerkende iconische stijl van National Geographic. Het is een streetwear collectie die je een streetstyle look geeft, met een outdoor twist. Gedekte kleuren worden gecombineerd met opvallende kleuren. Duidelijk zichtbaar op alle kleding zijn de gele grenzen, het iconische logo van National Geographic.

National Geographic kleding is ook functioneel

Deze kleding biedt, zoals zojuist opgemerkt, design en functionaliteit. De kleding biedt dus goede bescherming. Bovendien beschikt de kleding met zijn innovatieve technologie over allerlei intelligente functies. Zo zijn de van gerecycled dons gemaakte jassen niet alleen winddicht, waterafstotend en ademend. Ze beschikken ook over de Flow Motion-motion technologie. Die technologie zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. De zichtbaarheid wordt bevorderd door reflectoren.

Een duurzame collectie

De kledinglijn is duurzaam en heeft daardoor een kleine voetafdruk op de impact op het milieu. Daar heeft National Geographic, dat een toonaangevend merk is op het gebied van wetenschap en natuur, natuurlijk voor gezorgd. Verschillende jassen van National Geographic zijn uitsluitend gemaakt van gerecyclede plastic flessen

Samenwerkingspartner CoreM

De National Geographic kledinglijn is vervaardigd in samenwerking met de officiële licentiepartner CoreM. De kleding heeft als doel om de bekende waarden van National Geograpic te weerspiegelen. Enkele van die waarden zijn de respectvolle behandeling van mensen, dieren en de natuur en het bevorderen van onderzoek en onderwijs. De gehele collectie is nu in Nederland verkrijgbaar.

KledingTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.