Deze luxueuze hotels zijn een oase van natuurlijke schoonheid

door

Na alle sportiviteit die een of meerdere dagen hiken in de bergen met zich meebrengt, is het heerlijk om even volledig tot rust te komen. En waar doe je dat beter dan in een van deze luxueuze hotels, inclusief wellness resort?! We hebben het dan uiteraard niet over zomaar een paar hotels met een fraaie sauna. We hebben het over de échte pareltjes. Ben je niet echt een sauna liefhebber? Dan nog kan ik je de volgende drie hotels alsnog aanbevelen. Omdat ze gewoon super nice zijn!

Miramonti Boutique hotel – Italië

Het Miramonti Boutique hotel voert je ver weg van het dagelijks leven om je heerlijk onder te dompelen in de natuur. Terwijl jij jezelf ontspant in het luxueuze buitenzwembad, geniet je van een fantastisch uitzicht over de stad Merano en het indrukwekkende gebergte om je heen. Hier, op deze idyllische plek, op 1.230 meter hoogte, aan de rand van het bos, vind je een koninkrijk van rust. Een oase van natuurlijke schoonheid. Een oase van ontspanning. En… een oase van lekker eten. Chef de Cuisine Massimo Geromel staat niet voor niets in de Michelin Gids, GaultMillau en L’Espresso (de Michelin Gids van Italië).

Bio-hotel Stanglwirt – Oostenrijk

Het Stanglwirt hotel was het eerste hotel in Oostenrijk dat werd opgenomen in de “Gouden Lijst” van beste hotels ter wereld. (De lijst werd geproduceerd door de uitgevers van de beroemde, internationale reisbijbel Condé Nast Traveller.) Al meer dan 400(!) jaar verwelkomt dit familiebedrijf zijn gasten met echte Tiroolse gastvrijheid. Stanglwirt is zowel een biologische boerderij als een vijfsterren luxe- en wellnessresort. Je vindt er faciliteiten van topkwaliteit op het gebied van leisure, sport en ontspanning. Laad je batterij weer op terwijl je geniet van de rots pool, de met pijnbomen begroeide sauna, het zoutwaterzwembad, de watervalgrot of een van de ontspanningsruimtes. Uiteraard met panoramisch uitzicht. Want natuurlijk heeft ook dit hotel een adembenemend uitzicht.

Das Kranzbach – Duitsland

Meer dan 100 jaar geleden liet de Britse edelvrouw Mary Isabel Portman een Engels landhuis bouwen aan de voet van de Zugspitze. Gelegen op het hoogplateau van Kranzberg tussen Mittenwald en Garmisch-Partenkirchen. Ze noemde het ‘Schloss Kranzbach’. Wat ooit een verborgen hide away was, is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gewilde wellnesshotels in Beieren. Naast de standaard wellness faciliteiten zoals sauna, stoombad, binnen- en buitenzwembaden, heb je in Das Kranzbach ook een yoga-programma, kun je kiezen uit verschillende behandelingen en nu is er zelfs een Japans Onsen-buitenzwembad. Sinds de recentelijke renovatie van het restaurant en het hoofdgebouw is Das Kranzbach nog mooier, meer ontspannen en daardoor meer aan te bevelen dan voorheen.

AccommodatiesTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.