Dit is de sterkste zaklamp van dit moment

door

Een zaklamp heb je in alle soorten en maten. We gaven al eerder advies over welke zaklamp je precies moet kopen bij welke omstandigheden. Maar nu hebben we weer een pareltje ontdekt. Maak kennis met de Olight Warrior X zaklamp. Ofwel, de aller sterkste zaklamp die er op dit moment verkrijgbaar is.

Sterkste zaklamp

De sterkste zaklamp is nogal een claim. Gelukkig maakt de Olight Warrior X dat helemaal waar. De zaklamp is schokvast tot een val van 2 meter op beton. En naast dat hij ontzettend robuust is, is hij ook nog een compact en krachtig. De Olight Warrior X is namelijk maar 14 centimeter lang en schijnt met zijn 2000 lumen ruim 560 meter ver. Een ongekende prestatie onder de bekende zaklampen. Als je niet oppast, denken boten dat je een vuurtoren bent.

sterkste zaklamp

Alles-in-een

De Olight Warrior X is naast de sterkste zaklamp, ook een alles kunnende tactische zaklamp. Zo kan je hem snel bedienen en omschakelen naar minder lumen. Een minder felle lamp is bijvoorbeeld perfect voor een hike. Ben je in een (letterlijke) handomdraai toe aan meer licht, dan schakelt de Olight Warrior X binnen no-time over naar 2000 lumen. Uiteraard is hij waterdicht en kan je hem eenvoudig opladen via een USB-kabel. Handige feature is dat de zaklamp trilt als de batterij bijna leeg is. Zo weet je tijdig dat je hem weer moet opladen.

Sterk prijsje

De sterkste zaklamp ter wereld heeft natuurlijk een sterk prijsje. De Olight Warrior X is bij vrijwel elke outdoorwinkel verkrijgbaar voor een adviesprijs van €139,99. Daar krijg je wel de crème de la crème onder de zaklampen voor terug én vijf jaar garantie.

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.