Fjällräven lanceert een nieuwe Kånken Art collectie geinspireerd op een berkenbos

door


Vorig jaar introduceerde Fjällräven het nieuwe initiatief Kånken Art, en ook dit jaar komen ze met een nieuwe collectie die aanstaande maandag 15 juni gelanceerd zal worden. Deze keer is de print ontworpen door de Zweedse kunstenaar en illustrator Moa Hoff. Zij heeft haar inspiratie gehaald uit een jeugdherinnering, waarbij ze met haar vader ging wandelen in een bos vol berkenbomen.

“Ik herinner me het licht, de heldere kleuren en kleine knobbelige berkenbomen. Het was deze herinnering, de berkenbomen en dat nostalgische gevoel, waarmee ik wilde verbinden toen ik deze print creëerde.”

Verschillende items in de collectie

Het speels design dat Moa Hoff heeft ontworpen voor op de verschillende producten maakt dat je met deze items echt zal opvallen in de massa. Het is een unieke collectie met in totaal zeven producten waaronder een normaal formaat tas, een laptop tas, een mini tas, een reis portemonnee, toilet tas, etui en een portemonnee voor je pasjes.

Kånken Art initiatief

Kånken Art is een initiatief van Fjällräven en Arctic Fox Initiative om betrokkenheid te tonen en financiering te bieden aan ideeën en projecten die de natuur vooropstellen. De eerste drie projecten die in 2019 door het initiatief werden ondersteund waren The Beach Clean Network Limited, Leave No Trace en Hej Främling. Drie organisaties uit verschillende delen van de wereld die allen financiering hebben ontvangen uit de vorige collecties Kånken Art. Voor de 2020 collectie worden de nieuwe projecten die steun zullen krijgen in juli aangekondigd.

Nu te koop!

De nieuwe collectie is verkrijgbaar via Bever en de Flagship store in Amsterdam. Rond half juli zal de collectie ook in beperkte oplage op de website van fjällräven te koop zijn. Benieuwd naar andere fjällraven collecties, klik dan hier.

FjällrävenRugzakkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.