NASA deelt haar top 20 mooiste foto’s van de aarde

door

Bij The Hike weten we als geen ander dat de aarde prachtig is. We reizen het liefst de hele wereld over om de mooiste plekjes van onze planeet te ontdekken. Zo hebben we al heel wat van de aarde gezien. Maar wat we meestal niet te zien krijgen is de planeet vanuit de ruimte. NASA brengt daar verandering in en onthult haar 20 mooiste foto’s van de aarde genomen vanuit de ruimte. Dat belooft wat!

Foto’s gemaakt door astronauten

In een video laat NASA de mooiste foto’s van de aarde zien. Alle foto’s zijn gemaakt door de astronauten die in 2020 aan boord waren van het International Space Station (ISS). Erg bijzonder! Het was een speciaal jaar voor ISS. In november waren er namelijk voor het twintigste jaar op rij mensen aan boord van het ruimtestation. Er zijn tot nu toe al 242 mensen geweest en die knappe koppen hebben meer dan 3000 wetenschappelijke experimenten uitgevoerd.

NASA deelt de foto’s graag met de mensen op aarde. ”De mannen en vrouwen die op het internationale ruimtestation wonen en werken, maken elk jaar duizenden foto’s van hun thuisplaneet.” De astronauten hebben de twintig foto’s zelf verkozen als favorieten van 2020.

ruimte foto
Foto: NASA

Adembenemende foto’s van de aarde

NASA herinnert ons er nog een keer aan dat we op een adembenemend mooie planeet wonen. Het is niet verkeerd om hier zo nu en dan bij stil te staan en extra lief te zijn voor de natuur. In de video hieronder komen verschillende bekende plaatsen voorbij. Zo zie je een bizarre foto van ‘Paris at Night’, aanschouw je Canada in herfst kleuren en krijg je eilanden als Cuba te zien. Machtig mooi.

Foto's aarde 's nachts
Foto: NASA

De top 20 mooiste foto’s van de aarde

Het wordt tijd om deze foto’s met je eigen ogen te zien. Maak je klaar voor epische beelden van de aarde, die je nog nooit eerder zag. Aanschouw de 20 mooiste foto’s van de aarde:

Wil je nog meer mooie foto’s zien? Bekijk dan de mooiste foto’s van: Schotland, GroenlandZuid-TirolDe Faeröer eilandenAlaskaHet WaddengebiedZweden en Patagonië.

FotografieTheOutdoors.nlToplijsten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel