De nieuwste jachtlaars: Under Armour CH1 GTX

door

Cam Hanes is een bowhunting expert die jagen ziet als een sport waarvoor mentale kracht en sluwheid is vereist. Het sportmerk Under Armour is met deze expert een samenwerking aangegaan. Samen hebben ze een jachtlaars ontwikkeld voor sportievelingen die op jacht gaan in afgelegen en moeilijk toegankelijke gebieden.

De nieuwste jachtlaars: Under Armour CH1 GTX

jachtlaars Under Armour CH1 GTX
Elk detail in deze outdoor schoenen heeft een doel. De CH1 in de naam staat voor de samenwerking met Cam Hanes. De constructie bestaat uit Gore-Tex (de GTX in de naam), waardoor de jachtlaars waterdicht, winddicht en ademend is. Hierdoor zijn zij geschikt voor extreme omstandigheden. Daarnaast heeft de Under Armour CH1 GTX een BOA-vetersysteem waarmee je de laars makkelijk strakker of losser kunt afstellen. Door de inlegzolen met EVA-schuim heeft de laars een perfect comfort.

De jachtlaars heeft nog veel meer te bieden. Kijk daarvoor de video hieronder:

[vimeo 312096654 w=640 h=360]

Een schot in de roos

Helemaal enthousiast over deze Under Armour CH1 GTX? Je moet nog even geduld hebben. De laars wordt uitgebracht in de zomer van 2019. Je kunt ze tegen die tijd kopen voor de prijs van $300. Kan je nog niet wachten? Check dan alvast wat andere outdoor schoenen, leer je veters strikken, check welke categorie je nodig hebt of onderhoud je oude paar nog even.

KledingTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.