De inspiratie-feed van Komoot geeft jou de allermooiste routes

door

Eerder schreven we al over de outdoorapp Komoot. Met deze app kan je gemakkelijk fiets-, mountainbike- en wandelroutes plannen en navigeren. Ook de handige maps die je regelmatig terug vindt in onze artikelen komen van Komoot. Inmiddels is de app de grootste digitale community van outdoorliefhebbers in Europa. De app komt met zijn nieuwe inspiratie-feed, deze is vanaf nu gratis beschikbaar voor gebruikers in Nederland!

Komoot inspiratie-feed

Inspiratie-feed van Komoot

Voorheen gebruikten komoot-gebruikers in Nederland de app vooral voor het plannen, navigeren en registreren van hikes en fietstochten. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de interactieve kaart van app. Vanaf nu komt er een nieuwe feature bij en kunnen gebruikers inspiratie opdoen in de inspiratie-feed. Deze feature verschijnt als nieuwe tab in de mobiele komoot-app op de website.

Alternate text

De Inspiratie-feed

De inspiratie-feed van Komoot is een nieuwsoverzicht vol met leuke informatie en inspirerende content. Het nieuwsoverzicht is voor iedere gebruiker op maat gemaakt: van de avonturen van vrienden tot aan uitgebreide fiets- en wandelgidsen. Op basis van je locatie wordt de feed gevuld met relevante inspiratie. In de feed zie je voortaan verbeterde tour-aanbevelingen en inspirerende route-collecties afgestemd op jouw favoriete outdoor-activiteit. Daarnaast is het mogelijk om de activiteiten van andere avonturiers in de regio te volgen. En je kan zelfs aanbevelingen ontvangen voor het volgen van andere relevante gebruikers. De nieuwe feed biedt je dus volop inspiratie voor toekomstige avonturen.

Inspiratie op maat

Lokale komoot-redacteurs stellen de tour collecties per thema samen. Daarnaast kunnen regionale gidsen gebruik maken van slimme technologieën om tour-aanbevelingen te doen voor de geselecteerde sport en regio. Komoot-gebruikers in Nederland hebben nu de beschikking over duizenden mogelijkheden voor outdoor-avonturen. Ver weg, of juist dicht bij huis

Op basis van locatie

De komoot-kaart bevat miljoenen highlights, tips en aanbevelingen van lokale experts om anderen te helpen de gaafste avonturen te plannen. De tour-aanbevelingen zijn gebaseerd op de locatie van de gebruiker. Ze bevatten de beste routes en highlights in jouw buurt. De app houdt rekening met bijvoorbeeld: wegtype, ondergrond, activiteit, relevante highlights en kwaliteit van beeldmateriaal. Hierdoor kan Komoot aanbevelingen doen die precies bij jou passen. De natuur verkennen met Komoot was nog nooit zo makkelijk!

Aanbevolen routes

Aanbevolen tours bevatten automatisch de best gewaardeerde highlights op de route. Tour-aanbevelingen in andere gebieden zijn zichtbaar door in of uit te zoomen op de kaart. Deze aanbevelingen worden ook in een lijst gepresenteerd, waarbij de tours met de hoogste kwaliteit bovenaan staan. 

Bekijk tour-aanbevelingen en ontdek hier meer over hoe de aanbevelingen van Komoot precies werken.

Meer uitleg over de Inspiratie-feed van Komoot?

Wil je meer weten over hoe je alles uit de nieuwe inspiratie-feed kunt halen? Bekijk dan deze webinar met de communitymanager Roebijn van Komoot. Hier leer je meer over de inspiratie-feed, hoe je deze kan gebruiken, hoe je deze kan optimaliseren en je krijgt tips & tricks over hoe je het jezelf nog makkelijker kan maken. Veel plezier!

Vind, plan en deel avonturen met komoot!
Bespaar € 8,99 – download gratis een regiopakket met offline kaarten! Ga naar www.komoot.nl/g en voer deze code in: THEHIKE2021

De code is in te wisselen tot en met 31-12-2021 en geldig voor een regiokaart naar keuze. Alleen geldig voor nieuwe Komoot gebruikers.
Wat is geocaching

AccessoiresInspiratieMerkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.