Zo robuust als een Discovery: de Land Rover Explore Phone

door


Dat een iPhone, Samsung, LG, of noem het maar op, niet gemaakt zijn om tegen een stootje te kunnen, dat weet iedereen. Een goed hoesje biedt voor velen een prima uitkomst. Mocht dat toch te weinig voor je zijn, dan kon je altijd nog gaan voor de Crosscall Action-X3. Tot nu, want nu is er de Land Rover Explore Phone. En zoals zijn naam al doet vermoeden, is hij beresterk en net zo robuust als een Land Rover Discovery.

Land-Rover-Explore-Phone

Land Rover Explore Phone

Met een prachtig merk als Land Rover, kan je natuurlijk alle kanten op. Inspiratie opdoen bij een auto model en het vervolgens implementeren in iets totaal anders is makkelijker gezegd, dan gedaan. Toch is het bij de Land Rover Explore Phone die geïnspireerd is op de Land Rover Discovery erg goed gelukt. De Explore Phone is natuurlijk waterdicht, schok-, stof- en temperatuurbestendig en heeft een batterij die krachtig genoeg is voor intensief gebruik tijdens meerdaagse hike- of fietstochten. We missen alleen een snorkel op de telefoon.

Features

Zoals het bij iedereen ondertussen wel bekend is, is de batterij key bij een smartphone. Niets is zo irritant als jouw telefoon twee keer per dag op te laden. De Land Rover Explore Phone heeft een batterij van 4.000 mAh. Dat zegt je misschien niet zo veel, maar de smartphone heeft genoeg stroom om een dag lang te navigeren met de 5-inch HD-display continu aan. Niet genoeg? Dan biedt Land Rover een ‘Adventure Pack’ aan die de gebruiksduur verdubbelt en zorgt dat de GPS nog accurater is. Een val van 1,80 meter hoogte is geen enkel probleem voor het scherm. De smartphone kan zelfs tegen zout water, extreme temperaturen, hoge luchtvochtigheid en schokken en trillingen. Niets staat jouw connectie avontuur meer in de weg.

This is the smartphone we’d all like to own – a perfect combination of design and functionality that embodies the Land Rover DNA and enables customers to be outdoors for longer, with the confidence to go further.” – Joe Sinclair, Director of Branded Goods and Licensing, Jaguar Land Rover

Hebben, hebben, hebben

De Land Rover Explore Phone inclusief Adventure Pack kost €649 en is te bestellen via Land Rover Explore. Bij Land Rover zijn ze niets vergeten en zijn accessoires als een extra grote 4.370 mAh batterij en een universele fietsstuurhouder uiteraard verkrijgbaar.

Land-Rover-Explore-Phone

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.