De Leatherman Free T4 is het multifunctionele zakmes dat je nodig hebt

door

De Leatherman Free is een nieuwe serie gebaseerd op de Leatherman Skeletool. Aangezien dat model zo’n succes was, heeft het bedrijf besloten nog multifunctioneel zakmes te maken in dezelfde stijl. De Leatherman Free T4 is een gereedschapskist in zakformaat. Met deze multifunctionele tool ben je vrij om te doen wat je wilt. Het is dus het perfecte zakmes voor allerlei verschillende klusjes, zoals een pakketje openen, een schroefje aandraaien of het verwijderen van een splinter.

Leatherman Free T4

Het Leatherman Free T4 model is uitgerust met twaalf verschillende tools die jou in het dagelijks leven erg goed kunnen helpen. Zo zit er een mes, drie keer een platkop schroevendraaier in verschillende maten (xs, s, m), flessenopener, kruiskop schroevendraaier, mini priem, verpakkingsopener, vijl, schaar en een pincet in.

Gloednieuwe magnetische technologie

De zakmessen van de gehele Leatherman Free-serie kenmerken zich door het unieke magnetische design. Eind 2019 en begin 2020 is deze serie gelanceerd en voorzien van een gloednieuwe Free technologie. De Free technologie staat voor de magneten die gebruikt worden om de tools op hun plek te houden. Hierdoor zijn alle tools met één hand te openen en te sluiten.

Foto: Leatherman

Twaalf verschillende tools

Je ontvouwt de tools door met je duim licht te drukken op het einde van het zakmes, hierdoor verbreek je de magneetspanning en komen de tools tevoorschijn. Als je een tool hebt gekozen kan je de rest terug klikken. Het gereedschap dat je gekozen hebt wordt automatisch vergrendeld zodat je altijd veilig kunt werken. Door dit revolutionaire mechanisme wordt slijtage vermindert aan de individuele onderdelen waardoor een Free tool een nog langere levensduur heeft dan al zijn voorgangers.

Missie en visie

Het Amerikaanse merk Leatherman is in 1983 opgericht door Tim Leatherman. Elke multitool en mes wordt met de hand gemaakt wat bijdraagt aan de missie en visie van het merk. Ze willen een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. Inmiddels heeft het merk meer dan vijftig verschillende tools en zakmessen in het assortiment.

De Leatherman Free T4 is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, zoals Bever, maar ook op de website van Leatherman voor een prijs van €79,95.

AccessoiresLeathermanTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.