Limited-editioncollectie van The North Face x RÆBURN

door


The North Face heeft zijn handen ineengeslagen met de Britse designer RÆBURN. Samen hebben zij een nieuwe, limited edition reeks accessoires gecreëerd. De serie producten zijn gemaakt van gerecyclede tenten en daarmee is het de eerste duurzame collectie van het outdoormerk. The North Face x RÆBURN collectie bestaat uit drie tassen: de Drawstring bag, de Rae bag en de Tote bag. Iedere tas is zowel in kleur als detail uniek, doordat het afhankelijk is van welke tent uit The North Face-collectie is gebruikt.

Limited-editioncollectie van The North Face x RÆBURN

De drie opvallende producten zijn ieder voorzien van de iconische RÆBURN-tagline ‘REDUCED, REUSED, RECYCLED, RÆBURN’. Daarmee weerspiegelt het de focus van het Britse merk op het gebruik van overtollige materialen. Christopher Raeburn is met zijn gelijknamige merk voor duurzaam en slim fashiondesign inmiddels internationaal bekend. Het merk gaat daarbij graag samenwerkingen aan om met integriteit en een specifiek doel te komen tot luxueuze, handgemaakte én prijswinnende producten.

Samenwerking

The North Face past natuurlijk perfect bij de soort samenwerkingen die RÆBURN aangaan. Het is een toonaangevend merk op het gebied van buitensport. Zij creëren dan ook producten om de grenzen van het menselijk potentieel mee te verkennen en uit te dagen. Door middel van duurzaamheidsprogramma’s beschermen zij de speelomgeving en beperken zij hun impact op de planeet.

Limited edition

Het mag dus maar al te duidelijk zijn dat beide merken een filosofie naleven voor het terugdringen van afval en het zo duurzaam mogelijk produceren van items van hoge kwaliteit. Deze limited-editioncollectie van The North Face x RÆBURN past daarmee natuurlijk perfect bij deze filosofie.

De collectie is verkrijgbaar op www.thenorthface.nl en op www.raeburndesign.co.uk.

AccessoiresThe North FaceTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.