Electrify yourself met de Lopifit

door


Hiken is goed voor je. Het is goed voor je gezondheid, je gemoedstoestand en je energielevel. Hoe top zou het zijn als je iedere dag even op pad kunt gaan?! Waarschijnlijk heb je die luxe helaas niet, omdat er gewerkt moet worden. Met een beetje pech ook nog eens op een kantoor, waar je met de auto heen gaat, omdat het simpelweg te ver is om er naartoe te lopen. Misschien komt daar nu verandering in. Meet the Lopifit.

Is het een fiets, is het een step of toch iets anders

De Lopifit houdt het midden tussen een step en een loopband. Door te lopen op de band wek je elektrische energie op. Die energie wordt omgezet in beweging van de step. Zo ga je van 5km per uur lopen naar een verplaatsing van 25km per uur.

De Lopifit is ongeveer 2 meter lang en 40cm breed. Het 55kg wegende stalen fram is uitgerust met een digitaal display dat je informatie geeft over hoe hard je gaat. Wil op top snelheid lopen of liever wat rustiger aan doen. Het kan allemaal, want de Lopifit heeft vijf versnellingen. Natuurlijk beschik je ook over goede remmen, zodat je snel stilstaat als dat nodig is. De Bafang motor (250W) in combinatie met een volle accu (960 Wh, LG-cellen) zorgen ervoor dat je in één keer een afstand af kunt leggen van 50 tot 70 kilometer. (Dat is dan wel een beetje afhankelijk van jouw gewicht, het type terrein en de weersomstandigheden.) Met de Lopifit kun je dus toch lopen, lekker buiten zijn en tegelijkertijd ook snel op je bestemming zijn.

De Lopifit kost je een kleine 2.500 euro, maar dan heb je ook wat. Liever eerst even testen? Je kunt de Lopifit ook huren.

GearTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.