MANIFY SNOWTRIP 2020: Wintersport in Flaine, Frankrijk

door

Het wintersportseizoen staat voor de deur en de wintersportvakanties vliegen over de toonbank. Maar ben je nou toe aan iets anders dan alleen maar skiën en après-skiën? Dan is dit iets voor jou! Je kunt namelijk met MANIFY mee naar de Franse Alpen voor vier dagen hard gaan! Wil je nog langer blijven? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Je accommodatie kun je via GoBlanco veiligstellen voor jou en je metgezellen.

MANIFY SNOWTRIP 2020 // Flaine, Frankrijk

Van 21 tot en met 24 maart 2020 kun jij mee met onze vrienden van MANIFY. Zij weten hoe je de ultieme wintersportvakantie regelt! Genieten op sneeuwwitte pistes, feesten onder een helderblauwe lucht en dat vier dagen lang. Na het succes van vorig jaar pakken ze het wintersporten dit jaar nog groter aan!

De MANIFY SNOWTRIP 2020 boek je all-inclusive. Dat houdt in dat je er een accommodatie, 3 daagse skipas en programma bij krijgt. En dat vanaf €425 euro!

Flaine is heeft een autovrij centrum en met de skiliften heb je toegang tot ruim 250 kilometer aan pistes. Het wintersportdorp op 1.700 meter hoogte is in de jaren 60 ontworpen door Bauhaus-architect Marcel Breuer. Hierdoor heeft het dorp een futuristische uitstraling en heb je een heel ander gevoel dan in menig wintersport-dorp.

Premium accommodatie

Tijdens de MANIFY SNOWTRIP 2020 is een goede nachtrust een must! Daarom staat er een vijf-sterren appartement voor jou en je vrienden klaar. Deze accommodatie heeft een binnenzwembad, jacuzzi en een spa. Alles om te ontspannen voor of na een dagje op de piste.

Extra opties

Naast het reguliere pakket is het ook mogelijk om extra opties bij te boeken. Zo is het niet nodig je eigen latten mee te nemen en kun je ook nog een dag extra skipas bijboeken. Ook ski-lessen en shuttle vanaf het vliegveld van Genève zijn mogelijk!

Vindt jij vier dagen niet voldoende? Dan kun je een week extra erbij stoppen! Wij zeggen doen!

Check hier alle info over deze toffe skivakantie voor jou en je vrienden.

manify snowtrip 2020

AlpenBergenEuropaFrankrijkTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.