In de natuur eten of drinken? Mizu producten zijn er voor je!

door

Wij kunnen wel honderden redenen bedenken om naar buiten te gaan. Heerlijke hikes maken, een rondje mountainbiken, of wat dacht je van kajakken? Uiteraard kan het ook iets minder ‘sportief’. Je kan ook gewoon lekker het park in gaan en genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in de natuur. Mizu producten zijn ervoor gemaakt om jou van alle gemakken te voorzien. Tijdens een outdoor activiteit, of gewoon tijdens ontspanning.

Mizu producten voor de zomer

Er gaat niets boven een heerlijke barbecue. Zodra de temperatuur maar een beetje te doen is, hangt de barbecue geur over heel Nederland. Bij jezelf in de achtertuin, op het balkon, heerlijk in het park of aan de waterkant. Helaas zijn de supermarkten vaak al snel door de gehele barbecue voorraad heen en blijft er in parken een grote plastic afvalberg achter. Mizu ontzorgt je daar niet volledig in, maar met Mizu producten zoals bestek, flessen en wijnglazen kan je je wegwerpplastic voortaan thuis laten.

Plastic niet fantastic

Iedereen weet dat chillen en barbecuen in het park vooral leuk en gezellig is. Een van de weinige dingen die niet echt relaxt zijn, is het gebroken plastic bestek of bekertje. Mizu producten nemen die frustratie gelukkig bij je weg en maken elke barbecue sowieso leuker. En duurzamer. Minder afval op jouw kleedje, geen kapotte bekers of bestek meer en een beter milieu.

Essentials

Welke Mizu producten heb je nodig? Een set (of meerdere) van twee roestvrijstalen wijnglazen. De wijnglazen zijn maar liefst 500 ml, maar dat betekent niet dat je ze zo vol moet doen. Een Mizu V8-fles is groot genoeg voor 800 ml aan vloeistof. Het zorgt voor koud water tijdens een hike, maar ook voor koele wijn tijdens een barbecue. Wil je jouw drankjes echt koud houden? Koop dan de Mizu S-serie. Doordat de flessen een geïsoleerde dubbele wand hebben, blijft jouw drinken tot 24 uur lang koud in de zomerzon! De Mizu bestekset bestaat uit een roestvrijstalen mes, vork, lepel en zelfs eetstokjes. Doei kapot plastic bestek. Je neemt het Mizu bestek zo mee in een handige etui en wast het thuis gewoon weer af voor een volgende keer.

AccessoiresMerkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.