Mizu – Choose to reuse – *WIN* actie

door

Mizu betekent ‘water’ in het Japans. De naam geeft dus al aan wat je van dit merk kunt verwachten. Het zijn voornamelijk waterflessen. Niet zomaar waterflessen. De roestvast stalen Mizu flessen zijn onverwoestbaar, beter voor het milieu en ook nog eens volledig smaak- en reukloos. Bovendien zijn ze te verkrijgen in allerlei handige formaten. Wacht heel even voordat je direct naar een webshop klikt, om er eentje te bestellen. Want… wij mogen er eentje weggeven! Lees hieronder wat je daarvoor mag doen.

Mizu life

Voor Mizu is water, ofwel hydrateren ontzettend belangrijk. Maar dat is niet het enige waar dit mooie merk zich hard voor maakt. Door goede, herbruikbare waterflessen te maken, probeert Mizu de druk op het milieu te verminderen. Door de toffe, kwalitatief goede flessen te gebruiken, hoeven we niet steeds opnieuw plastic flesjes water te kopen. De plasticvervuiling is namelijk een groot probleem voor de aarde. Daarom is Mizu een campagne gestart om bewustwording te creëren. Bewustwording van het feit dat een aanpassing van zelfs de kleinste dingen in je leven een enorm effect kunnen hebben. Stop dus met het weggooien van plastic (en dan bedoelen we niet alleen je flesjes water) en start met het gebruiken van herbruikbare materialen! Bijvoorbeeld in de vorm van een Mizu fles. Dan ben je namelijk extra goed bezig, want voor elke Mizu aankoop, doneert het bedrijf een percentage aan de non-profitorganisatie Protecting Where We Play. De stichting Protecting Where We Play installeert overal ter wereld gratis waterstations. Kun je mooi je Mizu fles opnieuw vullen.

Deze fles wil je hebben

Mizu flessen zijn er in alle soorten en maten. Van smal tot breed, hoog tot laag en van weinig tot veel inhoud. Een mooie middelmaat is de M8. Een compacte fles, met een vrij brede hals. Daardoor kun je hem makkelijk onder de kraan houden en soepel een flinke slok uit drinken. Gemaakt van hoge kwaliteit 18/8 roestvast staal en afgewerkt met een mooie, matte poedercoating. Niet alleen verkrijgbaar in zwart of zilver, maar juist in allerlei kleuren. Er is voor ieder wat wils. De 8 in M8 staat voor 800ml. Ideaal dus voor een lekkere hike. En wij kunnen het weten, want wij hebben er al een paar getest. Ondanks dat we groot fan zijn, houden we ze niet allemaal voor onszelf. We geven er eentje weg. Misschien wel aan jou! Check komende week de Facebookpagina van de The Hike om te zien wat je ervoor moet doen. Op 6 mei 2018 maken we de winnaar bekend.

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel