De NOMAD is een backpack en hangmat ineen

door

De mannen van NOMAD hadden een visie. Ze vinden dat steeds meer mensen leven om alles op te nemen of te delen op sociale platformen. Continue connected met elkaar zijn en alles delen, maar te weinig stil staan en genieten van het heden. NOMAD merkte deze verschuiving op, maar geloven erin dat er iets gaat veranderen in de nabije toekomst. We gaan allemaal terug naar de verbinding met het heden. Dat klinkt misschien een beetje wazig en ver van het concept afstaand, maar denk er maar eens over na. Wat combineert het zijn in de natuur en een hangmat met elkaar? Precies, het genieten van het moment en de natuur.

NOMAD hangmat backpack

Het concept van de NOMAD was redelijk snel geboren. Even lekker chillen in de hangmat tijdens een lange hike, of gewoon in de achtertuin. Heerlijk genieten van de dag. Een normale hangmat neem je niet overal mee naartoe, want over het algemeen zijn dat geen kleine dingen. Behalve als je een echte alpinist bent, dan overnacht je waarschijnlijk ook in je minimalistische hangmat. Hoe dan ook, de NOMAD brengt de hangmat naar het volgende niveau. De NOMAD hangmat is uiteraard lichtgewicht, past zich aan aan jouw lichaam, ademt en voelt zacht aan. Via straps kan je de hangmat naar een soort van stoel veranderen. En daarnaast kan je hem eenvoudig omtoveren tot een backpack.

NOMAD-hangmat-backpack-2

Hangmat naar backpack

De hangmat meenemen in een tas is niets nieuws. De hangmat omtoveren tot een backpack is dat wel. De NOMAD hangmat tover je in no-time om naar een backpack, en andersom. De backpack is gemaakt van Cordura stof, om ervoor te zorgen dat hij tegen alles bestendig is. Ideaal voor het dagelijkse stadsleven en perfect voor het outdoor avontuur. Naast dat de hangmat er in feite in zit, is er ruimte voor ongeveer 20 liter om spullen in op te bergen. En zelfs op de regenachtige dagen houden je niet tegen, met de verkrijgbare regenaccessoires. Mocht je je hangmat uit hebben hangen, dan kan je jouw backpack eenvoudig aan een haak ophangen, zodat je hem in zicht houdt en er makkelijk iets uit kan pakken.

NOMAD-hangmat-backpack-1

Kickstarten

We snappen dat je dit item liever vandaag dan gisteren zou willen hebben, maar helaas. Hij is er nog niet. Maar je kan er als eerste bij zijn, door hem te ‘backen’ op kickstarter. Hang jij als eerste de blits uit in de natuur. Al is het soms ook lekker om gewoon te chillen in een hut. Liever een andere backpack kopen? Lees dan ons artikel met tips over welke backpack bij jou past. Of hoe je je backpack afstelt.

NOMAD-hangmat-backpack-5

RugzakkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel