Dit zijn de opvouwbare drinksystemen van Hydrapak!

door

Hydratatie is heel erg vaak de sleutel tot succes. Naast een goede voorbereiding natuurlijk! Maar vaak zijn de systemen om je drank mee te nemen super onhandig. Eigenlijk is alles wat groter is dan een klein bidonnetje al onhandig. Laat het nu net zo zijn dat wij daar een oplossing voor hebben gevonden! Wij gaan er voor zorgen dat jij op al jouw aankomende trips nooit meer last hebt van ruimtegebrek of onhandig grote drinksystemen. Thank us later!

Drinksystemen van Hydrapak

Opvouwbare bidon

Deze ultracompakte bidon is de perfecte manier jou te voorzien van de nodige vloeistoffen op je trip. Of je nou gaan backpacken, hardlopen, fietsen of een andere sport, deze opvouwbare bidon kan altijd en overal mee!

Nu wegen bidonnen niet perse heel veel, toch is deze opvouwbare versie 50 procent lichter. De bidon weegt slechts 84 gram! Hij neemt daarnaast ook nauwelijks ruimte in beslag. Ondanks het lichte gewicht biedt hij toch de mogelijkheid om 0,75 of 1 liter water mee te nemen. Voldoende om jou gedurende de dag van hydratatie te voorzien! Gemaakt van duurzaam TPU, dit is een duurzaam soort plastic, en super compact. De afmetingen zijn 195 mm x 92 mm en als hij is opgevouwen slechts 66 mm x 92 mm.

Opvouwbare drinkbeker

Bij Hydrapak hebben ze ook nagedacht over iets waar je uit kan drinken, opvouwbare drinkbekers wel te verstaan. Vanaf nu geen excuus meer, maar met een flesje wijn en twee bekers in je zak de berg op!
Eigenlijk is de Speedcup ontwikkeld voor hardloopwedstrijden, maar leent zich ook uitstekend voor outdooractiviteiten. Ze zijn gemaakt van het zelfde materiaal als de bidon en ze kunnen prima in de vaatwasser! Deze slimme bekers blijven altijd staan, of ze nu vol of leeg zijn, daarnaast kan je ze heel makkelijk hanteren en meenemen door de grote lus aan de bovenkant! Wat wil je nog meer?

Hydrapak opvouwen

AccessoiresMerkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.