Deze foto’s laten zien hoe mooi Patagonie is | Beyond the Camera #1

door
Er zijn zoveel waanzinnige plaatsen in de wereld, veel daarvan zijn nog onontdekt en bij anderen heb je simpelweg geen weet van de schoonheid. Sommige van deze parels verdienen écht meer aandacht. Daarom laten wij de schoonheid zien doormiddel van de mooiste foto’s! Bij deze onze rubriek op vrijdag: Beyond the camera.

Andere edities: Waddengebied en Zweden

Inmiddels zitten we alweer een lange tijd thuis. Doordat evenementen en vakanties niet door kunnen gaan hebben veel mensen genoeg geld gespaard voor hun droomreis. Helaas zit reizen er voorlopig nog even niet in. Toch houden we goede moed, want ooit zullen we weer de mooiste plekjes in het buitenland opzoeken. Voor nu kunnen we ten minste nog inspiratie opdoen voor de tofste reizen in de toekomst. Eén plaats willen we vandaag dan ook uitlichten. Zwijmel weg bij deze plaatjes van het prachtige Patagonie.

Must visit: Patagonie

Patagonie is zo adembenemend, dat het bijna te mooi voor woorden is. Maar geloof ons, het bestaat echt! Het gebied in Zuid-Amerika strekt zich uit over zowel Chili als Argentinië. Het werd in 1520 ontdekt door de Portugees Ferdinand Magellaan. Inmiddels wonen er nog maar weinig mensen in Patagonie, waardoor je alle ruimte en tijd hebt om anders tegen de wereld aan te kijken. Het is dan ook niet gek dat deze plek populair is onder de schrijvers, ontdekkingsreizigers en avonturiers. Door de enorme leegtes ben je even één met de natuur.

De natuur van Patagonie

Over de natuur gesproken, voor veel reizigers is Patagonie hét hoogtepunt van Zuid-Amerika. Indrukwekkende bergtoppen, massale ijsformaties, ongerepte rivieren en prachtige watervallen. Je vindt het er allemaal. Er zijn ook aardig wat Nationale parken aanwezig, hiken kan je er dus ook erg goed. In dit artikel kan je meer lezen over de Nationale parken van Patagonie.

Niet met woorden te beschrijven

Met woorden en zinnen is de schoonheid van Patagonie niet te beschrijven. Foto’s daarentegen, kunnen dit wél. Iedereen met een liefde voor moeder natuur krijgt warme gevoelens bij het zien van deze plaatjes. Terwijl je het eigenlijk een keer in real life moet zien. Deze foto’s zijn dan ook het bewijs dat jij een keer in je leven Patagonie moet gaan bezoeken. Het zal geen korte roadtrip worden, dus bereid jezelf goed voor!

Patagonie uitzicht
Patagonie zonsondergang
Patagonie
Patagonie rivier
Patagonie horizon
Patagonie berg
Patagonië meer
Patagonie vuurtoren
Patagonie weg
Patagonie ijs
Patagonie
Patagonie bergen
Bron:

FotografieMidden- en Zuid-AmerikaPatagoniëTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel