Wordt een Mud Master met deze Reebok All Terrain Super OR Trail

door

Hardlopen en krachttraining zijn manieren om je voor te bereiden op jouw hiketochten. Je kunt die twee ook combineren natuurlijk. Afgelopen weekend deed ik dat op een iets andere manier dan normaal. Samen met Manify en FitDutchies ging ik namelijk de Mud Masters challenge aan. 12 kilometer rennen, zwemmen, tijgeren en klauteren door modder en water. Onderweg stond het vol met ruim 40 obstakels, geïnspireerd op echte mariniersstormbanen. Van strobalen tot meters hoge muren en ‘Monkey bars’. Een hindernisparcours voor de echte helden onder ons. Gelukkig werd ik geholpen door mijn Reebok All Terrain Super OR Trail schoenen. Dat zijn echte aanraders voor als je gaat lopen in modder en op andere zware ondergronden.

Leave no one behind

Het leuke aan Mud Masters is dat het niet om de tijd gaat. Het gaat erom dat je het samen doet. Samen met je vrienden, maar ook samen met totaal onbekenden. Het gaat erom dat je de finish haalt en je grenzen verlegt. Het leuke van rennen met Manify en FitDutchies was dat we het met een groep deden. Niemand bleef achter en we haalden met z’n allen de eindstreep. En de kick die het geeft als je over de finish komt… die is onbetaalbaar!

Reebok All Terrain Super OR Trail

Toch had ik het niet gekund zonder mijn Reebok All Terrain Super OR Trail schoenen. Hoe modderig en ongelijk de ondergrond ook was, deze Reebok schoenen hielden mij op de been. Want meedoen aan zo’n obstacle run is natuurlijk ook vragen om blessures. Dat bewijzen de vele blauwe plekken op mijn benen wel. Daarom is het belangrijk dat je zorgt voor een goede uitrusting. Met name je schoenen zijn belangrijk. Gelukkig ben ik in het bezit van de Reebok All Terrain Super OR Trail schoenen. Echte aanraders voor als je gaat lopen in modder en andere zware ondergronden. Onder de schoenen zitten noppen. Die geven een hoop grip en zorgen voor stabiliteit. Daarbij zijn ze water en modder afstotend en makkelijk schoon te maken, zodat je voeten niet als een blok aan je been voelen. Ideaal voor Mud Masters, maar ook voor een goede hike in de natuur.

KledingMerkenReviewsTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.