Met een Ring videodeurbel houd je jouw huis overal ter wereld in de gaten

door

Herken jij het ook dat je op vakantie bent, maar je af en toe toch even wilt checken hoe het er bij jouw huis aantoe gaat? Geen gekke gedachte, want jouw huis is waarschijnlijk een van jouw meest waardevolle bezit. Dus even checken wie er aan de deur staat, hoe de planten erbij staan of gewoon even genieten van jouw huis of mooie uitzicht hoeft tegenwoordig niet meer met de verhalen van de buren. Vanaf nu kan je jouw huis in de gaten houden met jouw Ring videodeurbel en andere smartaccessoires.

Ring videodeurbel

Nooit meer kloppen met de Ring videodeurbel

Ik moest kloppen, want de bel doet het niet. Dat zit er niet meer in, want de Ring videodeurbel doet het altijd. Even de accu opladen of aan de deurbelspanning hangen, de Wi-Fi instellen en vervolgens kan je jouw voordeur lekker over de hele wereld streamen. Handig als je in de tuin zit en even wil kijken wie er aan de deur staat. Maar het is natuurlijk ook perfect als je op kantoor zit en je tegen de pakketdienst kan zeggen dat ze het pakketje achter de poort kunnen zetten of even bij de buren kunnen brengen.

Never miss a moment met de Ring videodeurbel

Balkonscenes en in zekere zin zijn voordeurscenes soms episch. En juist daarom wil je nooit een moment missen. Jouw Ring videodeurbel helpt je daarom een handje en stuurt je een melding als er iets voor jouw deur gebeurt of als er iemand aanbelt. Even stiekem een liefdesverklaring in de brievenbus stoppen zit er niet meer in. Net zoals een briefje achterlaten terwijl er iemand op vakantie is. Met de Ring videodeurbel ben je eigenlijk altijd thuis, ook als je weg van huis bent.

Ring Videodeurbel

Jullie spelen met mijn privé

Een Ring videodeurbel heeft privacy, controle en veiligheid hoog in het vaandel. Zo schakel je privacyzones in, zodat je niet zomaar buiten jouw erfgrens filmt. Eveneens kan de Ring videodeurbel niet gehackt worden en zijn jouw beelden, privacy en apparaten in veilige handen. Ook mensen die aanbellen bij de Ring videodeurbel kunnen ervoor kiezen om beeld- en geluidsopnamen uit te zetten omwille van hun privacy.

En de deurbel?

Je hoeft inderdaad niet altijd gebruik te maken van een app. Je kan de Ring videodeurbel namelijk uitbreiden met de Ring Chime. De Ring Chime is een andere benaming voor een deurbel. En het voordeel van de Chime is dat je hem overal op kan hangen en kan uitbreiden. Je hangt dus overal een Chime, waarvan jij denkt dat het handig is. Ook kan je de Ring Chime zo instellen dat hij een minder hard geluid geeft of dat hij een melding geeft als er iemand langs jouw huis loopt. Helemaal jouw ding? Dat koop je de Ring deurbel 3 voor € 199.

Ring Chime 3

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.