De Samsung Galaxy XCover 5 blijft heel onder alle omstandigheden

door


Onze vrienden van Samsung onthulden een nieuwe smartphone die net zo robuust en sterk is als dat jij bent. De nieuwe Samsung Galaxy XCover 5 laat je niet zomaar in de steek. En ondanks de slim fit ligt hij toch erg stevig in de hand. Mocht de Samsung Galaxy XCover 5 dan toch een keer vallen, dan hoeft jouw hart niet een keer over te slaan. De smartphone is namelijk schokbestendig en volledig stof- en waterdicht.

De Samsung Galaxy XCover 5 gaat door het stof

We zouden The Hike niet zijn, als we de nieuwe Samsung Galaxy XCover 5 niet even grondig aan de test zouden ondervinden. We halen de smartphone daarom ook letterlijk door het stof, laten hem een keer expres vallen en kijken of hij wel echt onder een watervalletje kan bellen. We proberen het touchscreen zelfs te bedienen met dikke handschoenen. En wat blijkt, daar slaagt de smartphone allemaal voor. Dus mocht je een telefoon zoeken die écht tegen alle omstandigheden kan, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy XCover 5 outdoor

Pushing the limits met de XCover 5

Hoe graag je het ook zou willen, vaak zijn de topmodellen zoals de Samsung Galaxy S21 niet helemaal geschikt voor het wat ruwere terrein. Een licht stootje of buitje kunnen ze nog wel aan, maar zodra jouw avonturen ook wat extremer worden, is een telefoon die dat ook kan wel aan te raden. En daar komt de XCover 5 om de hoek kijken. En dat allemaal zonder compromissen op het gebied van camera’s, functionaliteiten en design.

Top-notch design en features

De Samsung Galaxy XCover 5 komt met een 5,3″ scherm, wat hem iets kleiner maakt dan de meeste nieuwe smartphones. Wel extra fijn om op jouw outdoor avontuur niet met een te grote smartphone op pad te hoeven. Dankzij de IP68-certificering weet je dat hij stof- en waterdicht is. Je zou er in theorie mee onder een waterval kunnen staan, of hem mee schoonspuiten als je jouw mountainbike toch schoon maakt. De smartphone kan een half uur op één meter onder water gewoon blijven functioneren. Of een lekkere val maken van 1,5 meter hoogte. En dat voor nog geen € 300!

Camera, action

Standaard komt de Samsung Galaxy XCover 5 met 64 GB opslag en 4 GB werkgeheugen. Dankzij de 16 megapixel met f/1.8 camera maak je haarscherpe beelden. Ook de 3.000mAh accu heeft een zeer lange levensduur en kan indien gewenst zelf vervangen worden.

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.