De Skullcandy Vert is de koptelefoon voor jouw outdoor avonturen

door

Skullcandy is wellicht geen onbekend merk voor je. Maar wist je dat het audiomerk zijn letterlijke strepen heeft verdiend in de buitensport? Om weer terug naar waar het allemaal begon te gaan, is daar nu de Skullcandy Vert. De Skullcandy Vert zijn ‘draadloze’ oortjes met een clip-anywhere systeem. Het zegt je nu nog niet zoveel, maar we vertellen je er alles over.

Skullcandy Vert mountainbike

Skullcandy Vert

Eigenlijk klopt de benaming draadloze oortjes niet helemaal. De Skullcandy Vert zijn namelijk oortjes die wel vastzitten aan een draad. Maar deze draad gaat niet helemaal naar de muziekbron, maar naar het clip-anywhere systeem. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor outdoorliefhebbers die verschillende bergsporten beoefenen. Zo kan je het systeem in een handomdraai vastmaken aan je sneeuwgoggles of backpack. En dat ze niet helemaal draadloos zijn, komt perfect uit. Tijdens de adrenaline die door je lijf giert, terwijl je lekker aan het wintersporten bent, wil je er natuurlijk niet aan denken om ineens een oortje te missen. Gelukkig hangt die nu gewoon weer aan een draad, zodat je jouw oortje niet kwijtraakt als je toch een keer valt met je snowboard, of te hard land met mountainbiken.

Skullcandy Vert features

Uiteraard is de Skullcandy Vert zweet-, water- en stofdicht. Dat is, na de geluidkwaliteit, misschien wel het belangrijkste voor een adventure koptelefoon zoals de Skullcandy Vert. Bang voor een lege batterij hoef je niet te zijn, want die gaat ongeveer twaalf uur mee. Toch een langer avontuur op de planning? Binnen dertig minuten kan je weer twee uur luisteren. En ook je muziek bedienen met handschoenen kan in een handomdraai. Zo kan je de clip-anywhere makkelijk bedienen en overnemen met een voice assistent.

Muziek in the outdoors

De een kan echt niet zonder muziek in the great outdoors, terwijl de ander er niet aan moet denken om van een piste af te dalen met muziek op. Doe je het wel, zorg er dan goed voor dat je de mede outdoorliefhebbers niet tot last bent. Gelukkig is de Skullcandy Vert uitgerust met een ‘stay aware’ functie. Deze zorgt ervoor dat je meer dan voldoende hoort van de omgeving, zodat je gevaren blijft horen aankomen. Veilig genieten van hoge kwaliteit muziek is vanaf nu beschikbaar. Voor ongeveer €80 is hij de jouwe!

Skullcandy Vert goggle

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.