The Icemule Boss koeltas mag niet ontbreken tijdens jouw avontuur

door

Een koeltas of koelbox is niets nieuws onder de zon. Maar een koelrugtas die jouw spullen minimaal drie dagen koel houdt, dat is een nieuw hoofdstuk. Lauw bier en bedorven eten zijn hiermee eindelijk verleden tijd. Maak kennis met The Icemule BOSS.

Icemule BOSS 5

Icemule BOSS

Elke outdoorgek, wandelaar en zelfs dagjesmens weet het; gekoelde producten wil je graag koel houden. Een lauw biertje drink je met hoge uitzondering tijdens Koningsdag en ook jouw water mag wat lauwer worden tijdens een flinke zondagse hike. Maar met The Icemule BOSS houd je je eten en drinken ruim 3 dagen koel. Perfect voor een meerdaagse tocht. Het zal je waarschijnlijk niets verbazen dat de buitenlaag van deze tas ook ruim 3 centimeter dik is. Jouw proviand kan je verdelen over drie verschillende vakken en je houdt dan zelfs nog ruimte over voor niet gekoelde spullen.

Specs

De Icemule BOSS is waterdicht, dus zelfs tijdens extreme regen, of als jouw tas in een water valt, houd je de binnenkant droog. Volgens de makers is de Icemule BOSS super comfortabel om te dragen, heeft het een rugnet tegen zweet en kan de koelrugzak makkelijk 30 kg aan gewicht aan. De vraag is alleen of dat jij dat de hele tijd op jouw rug wil hebben. De tas is verkrijgbaar via de website van Icemule voor een kleine 300 dollar.

GearTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.