The North Face Khumbu Pack is geïnspireerd op Nepalese gebedsvlaggen

door

Dat we fan zijn van mooie outdoormerken en -kleding, dat was je waarschijnlijk al wel opgevallen. Wat we helemaal mooi vinden is als een outdoor merk een collectie maakt die geïnspireerd is door de bergen, maar ook gemaakt is voor de stad. Maak kennis met The North Face Khumbu Pack. Geïnspireerd op het koninkrijk van de avonturier; Nepal.

The North Face Khumbu Pack

Voor diegene die Nepal en de Himalaya kennen, is Khumbu misschien een bekende plek. De Khumbu valley wordt ook wel de Everest regio genoemd. Een regio die alleen maar per helikopter of te voet te bereiken is. Er wonen vrijwel alleen maar sherpa’s en is – mede dankzij het toerisme – het rijkste gebied van Nepal. The North Face Khumbu Pack is geïnspireerd op deze plek en de alom bekende Nepalese gebedsvlaggen. De gebedsvlaggen zie je vrijwel overal in Nepal en zegenen het landschap met gebeden die door de wind gedragen worden. De heldere kleuren staan symbool voor aarde, water en vuur.

Collectie

The North Face Khumbu Pack collectie bestaat uit originele en iconische items uit het The North Face verleden. Maar er zijn uiteraard ook wat toepasselijke uitbreidingen in de collectie die aansluiten bij deze tijd, zoals de hoodie en de Base Camp slippers. Allemaal in de knallende kleuren die je ook tegen komt in de gebedsvlaggen. De collectie is vanaf nu te koop voor mannen en vrouwen.

KledingThe North FaceTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.