The North Face Retro Tech is een ode aan de jaren 80

door


Een nieuwe draai aan de jaren 80 met The North Face Retro tech

The North Face zit niet stil en introduceert een prachtige kledinglijn die een ode brengt aan de jaren 80. The North Face Retro Tech is geïnspireerd op de tijd waarin de synthesizer, videogames en arcadehallen de trend zetten. De collectie maakt een prachtige weerspiegeling van die tijd waarin moderne technologie met een retro randje worden gecombineerd. Maak kennis met The North Face: Retro Tech.

The North Face Retro Tech TL licht

Stranger Things vibe

Geef jouw garderobe een Stranger Things vibe met deze collectie van hele vette kleurcontrasten. Ondanks de jaren 80 uitstraling, is de Retro Tech collectie voorzien van de hedendaagse technology. Zo rock jij de stad en natuur in een retro outfit, met een moderne binnenkant. De kleding houdt je dus warm en droog. Ga jij voor een knallende eyecatcher zoals de Lhotse Jacket of Denali Fleece? Wat dacht je van de flashy kleuren tangerine en coral blue. Maak meteen jouw collectie compleet met een Denali Fleece-broek, Exploration Belt Bag, t-shirt en Trail Escape-sneakers.

Jaren 80

Om nog even helemaal in de jaren 80 en The North Face Retro Tech vibe te komen, hebben we nog wat lekkere jaren 80 uitvindingen voor je. De CD veroverde de markt, net zoals de magnetron en walkman. In die tijd had je een lekker matje in je nek, was Madonna de trendsetter en keek je natuurlijk Dirty Dancing. In 1980 kregen we Beatrix als Koningin en natuurlijk werden we in 88 Europees kampioen voetbal. Ook werden Freddy Heineken ontvoerd en stond Wubbo Ockels als eerste Nederlander op de maan. Lekker decennium toch?

KledingThe North FaceTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.