Vans ontwerpt nieuwe epische snowboardboots met Sam Taxwood

door

Nadat Vans de outdoor wereld betrad met de Vans MTE All-weather schoenen maakt het merk ook al een tijdje stappen richting de wintersport wereld. Samen met professioneel snowboarder Sam Taxwood ontwierp Vans nieuwe snowboardboots. Namelijk de Vans Hi-country & Hell-Bound. Let’s get into it!

Vans x Sam Taxwood

Sam Taxwood is een professionele Amerikaanse snowboarder. Voor hij prof werd had hij toegang tot de beste ski resorts, street spots en all-mountain terreinen. Dit heeft hem gevormd tot de snowboarder die hij nu is. Hij kan iedere poederlaag berijden en gaat geen uitdaging uit de weg, dat alles doet hij in zijn eigen stijl. Vans en Sam Taxwood besloten to team up en ontwierpen de Hi-Country & Hell-Bound snowboardboot. De boot is geïnspireerd door Sam’s stijl en is designed om snowboarden naar de next level te tillen.

Vans snowboardboots laars

Sam Taxwood

Allemaal kennen we het bekende schoenenmerk Vans, maar Sam Taxwood doet misschien niet direct een belletje rinkelen. De zesentwintig jarige Sam Taxwood is een professionele snowboarder. Sam is geboren en getogen in Salt Lake City in de VS. Anders dan anders snowboarders maakte hij niet alleen gebruik van de pistes, maar ook van de infrastructuur van de stad. Hij ontwikkelde zijn eigen unieke stijl. Sam wordt gesponsord door Vans en is al meerdere keren verschenen op het Youtube kanaal van Vans. Nu heeft Sam ook zijn eigen snowboardboot ontworpen!

Zie hier een kleine impressie van Sam zijn skills en style!

Vans Snowboardboots

Deze samenwerking met Sam Taxwood is niet de eerste snowboardboot die Vans ontwikkelde. Inmiddels heeft Vans namelijk al een hoop snowboardboots gemaakt in samenwerking met pro snowboarders. Het merk heeft zelfs zijn eigen “Snow Team’ met pro wintersporters opgericht. Bekijk hier meer snowboardboots van Vans.

Vans Hell-Bound & Hi-Country snowboardboots

De Hi-Country & Hell-Bound snowboardboot heeft een V3 Ultracush/The North Dace FlashDry lijning. Dit is de premium lijning van Vans die ervoor zorgt dat de schoen zo waterdicht als mogelijk is. De V3 Ultimate Waffle buitenzool biedt volop veelzijdigheid en performance. De waterproof rits beschermt je voeten tegen sneeuw en ijs, terwijl one-way kleppen de temperatuur en vochtigheid in de boot reguleren. De snowboardboot wordt ondersteund door een Mid-Slip MTE SF schoen en Standard MTE snowboot in de toonaangevende Sam Taxwood kleuren grijs en zwart. De boots presteren in alle omstandigheden, net als de ontwerper van de schoen, Sam Taxwood, dat kan.

Verkrijgbaar

De Vans Hi-Country & Hell-Bound is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende (online) Vans-winkels. De snowboardboot is verkrijgbaar in de kleur: Gray/Black. Je haalt de boot in huis voor een adviesprijs van € 400. Dat is niet niks, maar je staat dan tijdens het wintersporten ook letterlijk en figuurlijk in de schoenen van een snowboard pro!

Klik hier voor meer informatie over de Vans Hi-Country & Hell-Bound.

Vans Snowboardboots sneeuw
KledingMerkenTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.