Maak van jouw tent dé camping bioscoop met deze zak projector

door


Netflixen, sport of uitzending gemist kijken hoeft vanaf nu niet alleen maar thuis op de bank of onderweg op jouw smartphone. Sony brengt jou de bioscoop ervaring via de zak projector Sony MP-CD1. Ideaal om samen om de camping een serie te kijken. Een scherm hoef je niet mee te nemen, want je projecteert het toch gewoon op jouw hut, tent of camper!?

Zak Projector SONY MP-CD1_Lifestyle_1

Zak projector

Je zal waarschijnlijk denken dat een zak projector zoals de Sony MP-CD1 erg duur is. Nu is de prijs eigenlijk altijd relatief, maar voor €400 is de zak projector de jouwe. Door middel van een ‘short-throw’ techniek heb je al een beeld van 3 meter diagonaal bij een afstand van 3,5 meter. Hoef je de zak projector op de camping dus niet bij de buren op de caravan te bevestigen.

Travel light

Nog een groot voordeel aan deze Sony MP-CD1 projector is dat hij lekker klein is. Zoals de naam al doet vermoeden past de zak projector gewoon in jouw zak. Hij weegt maar 280 gram en heeft zelfs een ingebouwde batterij. De batterij gaat ongeveer twee uur mee, wat vaak net genoeg is voor één film, of twee serie afleveringen. Uiteraard kan je hem ook gewoon opladen via een powerbank of stopcontact. Verbinden kan de MP-CD1 met jouw smartphone, laptop of via een HDMI-poort. Een Playstation erop aansluiten? Geen enkel probleem. Je zou er zo van op vakantie willen gaan! Kopen doe je hier.

Zak Projector SONY MP-CD1_with_phone_L

AccessoiresEntertainmentKamperenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.