All-terrain reistas groot succes op Kickstarter

door


Als je op een avontuurlijke reis gaat kom je al snel bij een backpack uit. Een normale tas met wielen is namelijk alleen fijn op volledig vlakke ondergronden. Aangezien dit vaak enkel op het vliegveld zo is, valt die optie vaak af. Toch zou een tas met wieltjes veel praktischer en comfortabeler zijn. Zo dacht Daan Kapitein, oprichter van GRINGO, er ook over. Hij ontwikkelde daarom een all-terrain reistas met grotere wielen, meer bodemvrijheid en meer avontuur.

Open minded op reis

De bedrijfsnaam GRINGO is gekozen om zo het bijzondere van reizen in relatie tot de toenemende negativiteit tegen buitenlanders te tonen. Uiteindelijk zijn wij allemaal gringo’s (buitenlanders). Je ontwikkelt jezelf als persoon door trots en respectvol te reizen. Hierdoor wordt je namelijk meer open minded en minder bang voor het vreemde of onbekende wanneer je weer thuis bent. De sociale missie achter het bedrijf is dan ook een wereld creëren die gebaseerd is op inclusion & diversity. Met behulp van de community die wordt opgebouwd proberen zij dit stap voor stap te verwezenlijken.

De reistas

De ontwikkelde all-terrain reistas heeft grote en brede wielen. Door middel van een innovatief wielsysteem kan je de wielen verstellen in drie verschillende wielposities: Smooth, Urban & Off-road. De reistas krijgt hierdoor per positie meer bodemvrijheid. Je kan dus, net als een jeep, reizen over onverhard en ruig terrein. GRINGO combineert hiermee het gemak en comfort van een traditionele rolkoffer met het avontuur van een backpack. Voor de delen dat je echt niet kunnen rollen zijn er minimalistische schouderbanden ontworpen, zodat je de tas op je rug kan tillen.

Kickstarter

Om de tas daadwerkelijk te kunnen gaan produceren besloot GRINGO om een crowdfunding campagne te starten op Kickstarter. Dat veel mensen potentie zien in de all-terrain reistas is meer dan gebleken. Binnen 40 uur hebben zij hun doel al behaald. Daarmee wordt de productie in gang gezet. Wij zijn nu al een groot fan van dit Rotterdamse bedrijf en kijken uit naar de innovatieve reistas!

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.