Burton x Keith Haring is een combinatie met pop art

door

Ben je helemaal gek van pop art en nog op zoek naar een outfit voor op de piste? We got you! Het gerenommeerde extreme sports merk Burton heeft namelijk een ode gebracht aan een van de aller tofste pop art artiesten ooit! Maak kennis met Burton x Keith Haring.

Keith Haring

De inmiddels overleden Keith Haring is nog steeds een artistiek icoon. Haring was filmmaker, artiest en muzikant wiens werk heel snel de aandacht kreeg van een enorm publiek. Haring is begonnen met tekeningen van wit stoepkrijt op zwarte billboards. Onder andere seks, drugs, aids en apartheid waren onderwerpen van zijn kunstwerken. Toen zijn werk de aandacht kreeg, hing hij al heel snel in verschillende gallerijen en musea over de hele wereld.

Burton x Keith Haring wintersport gear

Burton heeft besloten een ode te brengen aan een van de allerbeste pop art artiesten. Keith Haring beklom de urban streetart ladder in de jaren 80 met zijn uitgesproken stijl. Het werk van de inmiddels legendarische Haring is nu te bewonderen op een ski jas, snowboard en een longsleeve t-shirt in de Burton x Keith Haring lijn. Stuk voor stuk hele sicke itemsvoor tijdens het wintersporten, maar het snowboard is de eye catcher wat ons betreft. Op het snowboard is een afbeelding van ‘Deep Thinker’ te zien. Een functioneel stukje popart dat niet aan de aandacht mag ontglippen!

KledingMerkenTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.