Gas erop met deze iconische camping gasflesjes

door

Het is buiten dan misschien nog wel bar en boos, maar juist daarom kijken wij uit naar de lente en zomer. Naar de tijd dat we weer naar buiten kunnen met onze tent en andere camping gear. Wat betreft die camping gear lijkt het net alsof je uitrusting nooit compleet is. Er is altijd wel iets dat kapot gaat, kwijt raakt of je simpelweg nog niet in huis hebt. Iets dat je bijvoorbeeld altijd opnieuw nodig hebt zijn camping gasflesjes. Tijd om daar eens wat verder over uit te wijden. Weten wat je nog meer nodig hebt en/of niet moet vergeten? Check hier de grote kampeer paklijst.

Camping gasflesjes

Je hebt ze nodig om te koken, koffie te zetten en de barbecue aan te steken; camping gasflesjes. En als je dan aan die camping gasflesjes denkt, dan denk je waarschijnlijk aan die blauwe, ronde dingen die veel kampeerders gebruiken. Dat is niet vreemd, want dat zijn de camping gasflesjes van Campingaz. Campingaz is al meer dan 70 jaar specialist op dit gebied, waardoor zowel die ronde cilinders als de cartouches iconische producten zijn geworden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in heel Europa, wat handig is als je in het buitenland zonder gas zit.

De cartouche voor onderweg

Zo’n cilinder tank is niet altijd even makkelijk mee te nemen op reis. Den bijvoorbeeld aan een trektocht, waarbij je je kampeerspullen allemaal op je rug mee moet nemen. Dan ga je natuurlijk het liefste voor zo klein en licht mogelijk. Daar komen cartouches om de hoek kijken. Ze zijn uitgerust met een Easy Clic® systeem met ventiel, waardoor je de cartouche los kunt koppelen en later weer kunt aansluiten. Deze mini gasflesjes kun je overigens wel alleen gebruiken op Campingaz producten. Check dus voor vertrek of je passend materiaal bij je hebt.

Safety first

Sta je op de camping te koken, dan wil je natuurlijk wel dat het veilig is. Ook dan ben je bij Campingaz aan het juist adres, omdat zij veiligheid in gebruik én productie erg belangrijk vinden. Al meer dan 70 jaar lang vullen ze de cilinders en cartouches met gas. Ook het bijvullen gebeurt makkelijk, veilig en snel bij één van de Europese dealers bij jou in de buurt. Je wisselt dan je oude tank in en krijgt er een nieuwe voor terug. De erkende dealers zorgen ervoor dat de camping gasflesjes worden gecontroleerd en onderhouden en verzegelen een gevulde tank altijd met een opvallende rode dop, als veiligheidsgarantie.

campingaz
camping gasflesjes-campingaz

CampingazKamperenKeuzehulpenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.