De beste outdoor boeken als kerstcadeau voor iedereen

door

Boekenwurmen opgelet! De feestdagen staan vaak in het teken van eten, samenzijn en cadeaus. Maar wat geef je elkaar dit jaar? We hebben wat toffe outdoor / reis boeken voor je opgezocht, die je perfect als kerstcadeau kan geven. Hopelijk inspireert het je het nieuwe jaar nog meer en zet het weer wat nieuwe goede voornemens op de kaart.

Met deze boeken als kerstcadeau ga je heerlijk het nieuwe jaar in

We houden van boeken die ons inspireren. Inspiratie voor mooie nieuwe outdoor avonturen, thru-hikes, binnenlandse tripjes of juist om iets duurzamer te leven. Met deze boeken geef jij dus een kerstcadeau waarmee je iemand weer veel nieuwe inspiratie geeft.

Verliefd op Nederland – Roëll de Ram

Een boek over de meest bijzondere plekken dicht bij huis. Laat je met dit boek verleiden om erop uit te gaan in ons eigen mooie land. Roëll de Ram van de reisblog We Are Travellers verzamelde in Verliefd op Nederland de mooiste plekken van Nederland. Bekijk het boek hier.

Duurzaam reizen – Zoë van Liere

Een boek met 15 inspirerende duurzame reisbestemmingen in Europa. Zoë van Liere geeft je alle tips om duurzaam en verantwoord op reis te gaan naar de mooiste bestemmingen. Bekijk het boek hier.

Frankrijk Puur – Martijn Joosse

Frankrijk liefhebbers opgelet. Of eigenlijk de mensen die boeken als kerstcadeau gaan geven aan Frankrijk liefhebbers. Het boek Frankrijk Puur geeft je 50 Franse bestemmingen om het echte en pure Frankrijk te ontdekken. Uiteraard plekken die je al kent, maar er staan ook veel hidden gems in. Frankrijk Puur koop je hier.

Boek Frankrijk Puur boeken kerstcadeau

In de lengte – Myra de Rooy

Een boek over Myra de Rooy die een 3000 kilometer lange solo tocht maakt door Noorwegen. In het boek ‘In de lengte’ vertelt Myra over haar wandeltocht door Noorwegen; een fysieke uitdaging, een indrukwekkende en eenzame tocht door Europa’s laatste grote wildernis. Bekijk het boek hier.

Beste boeken kerstcadeau in de lengte

Buitenpost – Dan Richards

Dan Richards schreef een heel bijzonder boek over reizen naar de uiteinden van de wereld. De verste buitenposten werden aangedaan. Avonturiers opgelet, dit is een parel onder de kerstcadeau boeken! Buitenpost koop je hier.

Buitenpost Dan Richards reisboek header boeken kerstcadeau

Wanderlust USA – Gestalten

Wanderlust USA is voor de echte Amerika liefhebbers. En dan niet voor de mensen die graag naar New York of andere grote steden gaan, maar voor de natuur- en outdoorliefhebbers. In Wanderlust USA worden de meest epische hiketrails van Amerika beschreven. Wanderlust USA koop je hier.

boeken kerstcadeau Wanderlust USA

EntertainmentTheOutdoors.nlToplijsten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

3 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.