Foto: Kal Visuals

Dit zijn de beste outdoor documentaires op Netflix

door


We houden allemaal van Netflixen, geef het maar toe. Misschien niet allemaal van actiefilms of thrillers, maar we houden (bijna) allemaal van Netflix. Wij bij The Hike vinden avontuurlijke en outdoor documentaires heel erg tof. Deze willen we uiteraard met jullie delen. Maak kennis met de beste outdoor documentaires op Netflix.

Outdoor documentaires op Netflix

Er staan enorm veel outdoor documentaires op Netflix. Variërend van het poollicht op de noordpool tot aan de oceanen overroeien voor het goede doel. We hebben een selectie gemaakt van de tofste docu’s zodat ook jij hier van kan genieten. Van alleen de trailers krijgen we al kippenvel.

Losing Sight of Shore

Vier dames die naar de andere kant van de wereld roeien. Een uitdaging waarvan je de grootte niet kan voorstellen. Toch doen ze het, maar waarvoor? Deze dames gaan de strijd aan voor borstkanker. Een super gaaf initiatief waarbij ze de kans krijgen om de wereld te zien. Losing Sight of Shore is een hele dikke aanrader!

The Barkley Marathons

‘You cannot accomplish anything without the possibility of failure’, zelden hoorden we een zin die zo waar is. Dat is waar deze documentaire over gaat. In de wildernis van het Amerikaanse Tennessee wordt namelijk elk jaar de meest bizarre en heftige race ter wereld georganiseerd. The Barkley Marathon bestaat al 25 jaar en in die tijd hebben maar 10 personen daadwerkelijk de finish gehaald. Deze documentaire volgt een aantal deelnemers aan de race.

Our Planet

Een compleet nieuwe serie over onze planeet, genaamd Our Planet. Hij is inderdaad van de makers van Planet Earth en Blue Planet. Je wordt weer op een adembenemende manier meegenomen op een reis over onze planeet, maar dan vanuit je luie stoel. Een super toffe docu waardoor jij onze aarde nog meer gaat waarderen en respecteren.

EntertainmentEuropaTheOutdoors.nlToplijsten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.