Mijn epische motorreis – Het complete verhaal

door


Afgelopen jaar stond voor mij in het teken van een ding; mijn epische motorreis. Wat begon als een kleine fantasie, is uitgegroeid tot een daadwerkelijke reis. Ik studeer marketing communicatie en heb deze reis uiteindelijk kunnen doen als officiële stage. Hierbij stonden twee dingen centraal: mijn persoonlijke ontwikkelingen en de beroepsmatige ontwikkelingen.

epische motorreis

Op persoonlijk gebied heb ik enorm veel geleerd zowel over mijzelf en over de wereld. Op beroepsmatig niveau ben ik aan de slag gegaan als creative content maker. Ik heb hierbij op verschillende manieren content gemaakt voor zowel TheHike als Manify. Voor TheHike beschreef ik met name mijn persoonlijke ervaringen in de vorm van blogs. Ik heb hierin geprobeerd de lezers mee te nemen met hoe het is om een een groot motorreis te maken in je eentje. Wat voor bizarre dingen je meemaakt en in wat voor absurde situaties je kan belanden.

epische motorreis

Daarom voor de geïnteresseerde nog een keer op een rijtje alle tien delen van mijn epische motorreis!

Het was een onvergetelijk avontuur. Ik hoop dat je met plezier hebt meegelezen. Als je nog vragen hebt over mijn epische motorreis, laat het me weten in de reacties hieronder.

 

ReisverhalenRoadtripTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.