Zet de trend met de Fjällräven Greenland Zip Shirt Jacket

door

Fan van het outdoorleven en op zoek naar de perfecte ’tussenjas’? Ofwel, een jas die je nét nodig hebt tijdens de lente als het nog iets te koud is tijdens jouw ochtendfietstocht. De Fjällräven Greenland Zip Shirt Jacket is de perfecte jas voor het dagelijkse leven tijdens de warme dagen.

FJÄLLRÄVEN GREENLAND ZIP SHIRT JACKET 2

Fjällräven Greenland Zip Shirt Jacket

Het is inderdaad een hele mond vol; Fjällräven Greenland Zip Shirt Jacket. Maar zoals de naam al doet vermoeden is het dus een shirt jacket. Het geeft je de bescherming tegen weer en wind zoals een jas doet, maar ventileert heerlijk als een shirt. Zo is het eigenlijk de perfecte match tijdens een koude zomeravond of een lenteochtend. Heerlijk wandelen door de schaduwrijke bossen of fietsen naar je werk, maar er toch stijlvol uitzien. Een combinatie die Fjällräven met de Fjällräven Greenland Zip Shirt Jacket mogelijk maakt. En toegegeven, wij dragen deze jas zelfs gewoon dagelijks.

Door weer en wind

Uiteraard biedt deze jas geen bescherming bij hele lage temperaturen. Maar hij zorgt er wel voor dat je de warmere maanden heerlijk doorkomt. Door de G-1000 Eco is deze jas wind- en waterbestendig. En de G-1000 stof kan ook gewaxt worden, zodat een flinke regenbui jou ook niet meer tegenhoudt. Door de tweewegrits kan je hem ook van de onderkant open ritsen, wat handig kan zijn tijdens de langere fietsrit. En de achterzijde is net íets langer dan de voorkant.

FJÄLLRÄVEN GREENLAND ZIP SHIRT JACKET 6

Greenland collectie

Met deze Fjällräven Greenland Zip Shirt Jacket denk je ook nog eens aan het milieu. Zo is deze jas gemaakt van 65% gerecycled polyester en 35% biologisch katoen. Mocht je jouw outfit helemaal compleet willen maken, dan kan je goed uit de voeten met de rest van de Greenland collectie. Een Greenland Short bij deze jas zorgt ervoor dat je perfect gekleed bent voor een heerlijke lentehike. Nu al fan van deze jas? Kopen doe je hier!

FjällrävenKledingReviewsTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel