Fjällräven Kånken Essentials zijn meer dan een rugzak

door


De Fjällräven Kånken rugzak is vrijwel niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. En omdat de rugzak zo’n essential is geworden, moesten ze in Zweden wel gedacht hebben om de Kånken lijn wat uit te breiden. En zie hier, de Fjällräven Kånken Essentials.

Fjällräven Kånken Essentials

In 2018 bestaat de Kånken rugzak alweer 40 jaar. Wat in 1978 is ontstaan als een rugzak die de rugproblemen voorkomt bij Zweedse schoolkinderen, is uitgegroeid tot een rugzak die wereldwijd al miljoenen keren is verkocht. Het is dus ook niet gek dat de Kånken rugzak één van de meest geliefde en verkochte producten is van Fjällräven. En om dat te vieren komt Fjällräven met een speciale Kånken Essentials lijn. Een lijn die voor iedere Kånken liefhebber is en jouw voorziet van de beste accessoires.

Fjällräven Kånken Essentials 3

Accessoires

De Fjällräven Kånken Essentials zijn in eerste instantie een select aantal producten. Zo kan je jouw rugzak uitbreiden met een tablet hoes, mini koeltas, fotografie insert en een toilettas. Met de fotografie insert zullen heel veel gebruikers erg blij mee zijn. Om de essentials collectie helemaal af te maken, is er ook een portemonnee, sleutelhanger en etui. Uiteraard in de kleurtjes die je van de Fjällräven Kånken rugzakken al wel gewend bent. En dat is niet mis, want ondertussen is de rugzak al verkrijgbaar in meer dan 40 kleuren. En uiteraard ook in een duurzamere vorm, de Fjällräven Kånken No.2.

Art-wedstrijd

Afgelopen jaar heeft het Zweedse ‘Svensk Form’ het Kånken ontwerp toegevoegd aan de lijst van beschermde Zweedse kunstwerken. Fjällräven moest dat natuurlijk vieren en organiseerde een Art-wedstrijd via social media. De inzendingen waren niet mis. Van kwalitatief heel hoogwaardige inzendingen, tot gebruikers met de grootste Kånken passie. De inzendingen inspireerde Fjällräven uiteraard dat de Kånken echt een lifestyle is geworden en overal gebruikt wordt. De Fjällräven Kånken Essentials collectie is nu verkrijgbaar.

FjällrävenRugzakkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.