De Fjällräven Ulvö 23 is de perfecte allround rugzak

door


Ben jij op zoek naar juist die rugzak die allround is, maar krijg je hem maar niet gevonden? Zoek dan niet verder, want de Fjällräven Ulvö 23 wordt jouw nieuwe beste vriend. Dankzij het Bergshell-materiaal is de rugzak super waterbestendig en kan je hem dus perfect gebruiken voor jouw dagelijkse reisjes én tijdens de mooiste outdooractiviteiten. Uiteraard met een gewatteerd laptopvak, zodat hij echt aansluit als dagelijkse tas.

Fjallraven Ulvo 23 header

Fjällräven Ulvö 23

Het gaat om de binnenkant

Naast dat de Fjällräven Ulvö 23 optisch er goed uitziet, is het innerlijk ook belangrijk. Laten we eerst beginnen met het figuurlijke innerlijk. Groene harten gaan sneller kloppen met de 31% gerecyclede nylon. Verder is de rugzak vooral erg praktisch. Het Bergshell-materiaal zorgt ervoor dat jouw spullen veilig droog blijven. Al is voor een flinke regendag wel een raincover gewenst. De rugtas is onderverdeeld tussen het hoofdvak en een laptopvak. Het laptopvak biedt ruimte tot 15 inch. In totaal kan je er – verrassend – 23 liter in kwijt. Buiten de tas is er ruimte voor twee waterflessen en is er een lusje waar je een fietslampje aan kan bevestigen.

Fjallraven Ulvo 23 Fietslampje

Opgeruimd staat netjes

Gelukkig is de binnenkant van de Fjällräven Ulvö 23 aan de binnenkant wit. Dat heeft namelijk een reden, bij een witte achtergrond vind je jouw spullen eerder. Uiteraard raak je jouw spullen niet kwijt, want met een organizer zorg je ervoor dat je jouw pennen en kleine attributen makkelijk vindbaar maakt. Naast het hoofdvak vind je ook een voorvak, die perfect is voor kleingeld, een klein slot of een hikemap. En een zweetrug wordt geminimaliseerd door het ventilerende rugvlak. Stop je de Fjällräven Ulvö 23 lekker vol, dan kan je de tas eerst wat compacter aantrekken en heb je een borstband om de tas meer te ondersteunen.

Fjallraven Ulvo 23 borststrap

Size doesn’t matter

De rugzak is verkrijgbaar in één maat, de 23 liter variant. Wel kan je verschillende kleurtjes kiezen. De tas is namelijk verkrijgbaar in vier kleuren; black, mountain blue, laurel green en de kleur die wij testten; red gold.

Specs

De unisex rugzak weegt 650 gram en is gemaakt van 400D 100% polyamide Bergshell. De 23 liter tas is 28 centimeter breed, 45 centimeter hoog en 12,5 centimeter diep. De Fjällräven Ulvö 23 is verkrijgbaar vanaf €123,95.

 

FjällrävenRugzakkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.