How to jump a cliff on a snowboard door Xavier de le Rue

door

Snowboarders, freeriders en wintersporters opgelet! We zijn deze tijd weer veel te vinden in wintersport gebieden. Waar het bij het leeuwendeel blijft bij keurig slalommen op de pistes, zijn er ook ‘daredevils’ die het een tandje moeilijker maken. Legendarische freerider Xavier de le Rue neemt je mee in zijn gloednieuwe how-to series. En niet zomaar, met zijn jarenlange ervaringen deelt hij al zijn kennis.

how to jump a cliff

How to jump a cliff

In zijn eerste ‘how-to’ aflevering neemt hij je mee in hoe je het beste van een klif springt. Niet iets waar jij dagelijks mee te maken krijgt op een gewone wintersport, maar mocht je ooit de ambitie hebben, weet je in ieder geval hoe de pro het doet. How to jump a cliff geeft je een bijzondere uitleg met video’s over hoe het wel en niet moet.

Ik ben al meer dan twintig jaar snowboarder en vond het tijd om mijn opgedane kennis en ervaring te delen. Ik hoop dat de serie nieuwe deuren opent, mensen voorziet van tips en tricks en ze helpt hun snowboardvaardigheden naar een hoger niveau te tillen zonder de veiligheid op het spel te zetten.”

How-to series

Xavier de le Rue zal de komende maanden de ‘how-to’ serie uitrollen. Waar de eerste aflevering gaat over how to jump a cliff, zal hij je ook meenemen in de onderwerpen zoals freeriding, kamperen in de sneeuw, mountaineering en veiligheid in de bergen. De onderwerpen zullen voornamelijk de snowboarders onder ons aanspreken, maar uiteraard kan je er als skiër ook het een en ander van leren. Kijk en leer.

how-to-jump-a-cliff-2

The North FaceTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.